Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai sezon finalinde Reyyan ve Miran’ın 24 saatlik mutluluğu, felakete yol açacak!

Hercai sezon finalinde Reyyan ve Miran’ın 24 saatlik mutluluğu, felakete yol açacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’de Cuma akşamları yayınlanan Hercai dizisinin bu hafta 12. bölümüyle sezon arası verilecek.

Dizinin sezon finali tanıtımı ise büyük şaşkınlık yarattı! Miran’ın Reyyan’ı kaçırmasının ardından deliye dönen Aza da Gönül’ü kaçırmıştı.

İpler iyice gerilirken, Reyyan ve Miran cephesinde romantik anlar yaşanacak. Miran, aşkını anlatabilmek için Reyyan’dan 24 saat istiyor.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrolünde oynadıkları dizide, Reyyan, Miran’ın kendisini alıkoymasına tepki verip “Bugünden yarına neyi değiştireceksin ki” diye soruyor.

Miran, ondan bir gün istiyor ve “Çok şeyi. 24 saatten sonra eğer gideceğim derken bir daha karşına çıkmayacağım. Bitecek” sözleriyle onu ikna ediyor.

Reyyan, Miran ile aşklarını doya doya yaşayacakları o 24 saati veriyor. Bu sırada başka kıyametlerin koptuğundan habersiz iki aşık birbirlerine daha da yakınlaşıyorlar.

Hercai sezon finalinde Reyyan ve Miran'ın 24 saatlik mutluluğu, felakete yol açacak! 7

Konakta ise Gönül, kendisini kaçıran Azat’ı vuruyor!

Sezon finalinde Miran ve Reyyan’ın öpüşmesi izleyiciyi mutlu ederken, Azat’ın vurulmasıyla birlikte olayların nasıl bir felakete sürükleneceği de anlaşılıyor!

Azat ölürse, iki aile için bitmeyecek yeni bir savaş başlayacak! Bu savaşta en büyük kaybeden de Reyyan ve Miran olacak?

Hercai’nin bu sahneyle sezon finali yapacağı tahmin ediliyor.

İşte 12. bölüm tanıtımı: