Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai ve İstanbullu Gelin dizisi arasında Reyyan krizi! Burcu, Reyyan olunca işler karıştı!

Hercai ve İstanbullu Gelin dizisi arasında Reyyan krizi! Burcu, Reyyan olunca işler karıştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Geçtiğimiz sezon İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakterini oynayan Ebru Şahin, Defne Samyeli’nin oynadığı Siren ve Tamer Levent’in oynadığı Garip’in kızları olarak dizide yer alıyordu.

Osman’ı nikah masasında terk eden Burcu, annesi ile birlikte Amerika’ya yerleşme kararı almış ve karakter bu şekilde diziden çıkmıştı.

Ebru Şahin de yeni sezonda Yasak Elma dizisinde bir kaç bölüm Hira karakterini oynadıktan sonra o diziden de ayrılmıştı.

Bir süre önce ise atv’nin reyting rekorları kıran Hercai dizisindeki Reyyan karakteriyle ortaya çıktı.

Ebru Şahin, bir anda büyük bir hayran kitlesine sahip olarak Reyyan karakteriyle izleyicinin hızla benimsediği bir isim oldu.
Hercai ve İstanbullu Gelin dizisi arasında Reyyan krizi! Burcu, Reyyan olunca işler karıştı! 8

İşin ilginç tarafı, İstanbullu Gelin dizisinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde gıyabında Burcu’nun anıldığı sahne oldu.

Her iki dizinin de aynı anda yayınlandığı akşam İstanbullu Gelin dizisinde Burcu’nun adı geçti. Çünkü babası Garip ölmüş ve cenazesine gelmemişti!

Gelme imkanı yoktu, çünkü o sırada Hercai dizisinde Miran’a aşkı ve Azat arasında kalmıştı!

İşin esprili kısmı böyle tabii ama Burcu’nun İstanbullu Gelin’de görünme olasılığı yoktu.

Herkes bu durumun nasıl açıklanacağını bekliyordu.

Açıklamayı da Defne Samyeli’nin oynadığı Siren yaptı. Burcu Amerika’da evlenmişti ve hamileydi. Babasının öldüğünü de bilmiyordu, Siren de hamile olduğu için ondan saklamıştı. Dolayısıyla cenazeye de gelememişti. Siren’in telefonu çalıyordu ve arayan Burcu’ydu ama Siren ne söyleyeceğini bilmediği için telefonu da açmadı.

Hercai ve İstanbullu Gelin dizisi arasında Reyyan krizi! Burcu, Reyyan olunca işler karıştı! 9

Ebru Şahin’in bir başka dizide oynaması nedeniyle mecburen bu diyaloglar yaşandı. Bir kaç cümle ile Siren durumu özetledi.

Ancak tabii aynı anda Hercai’nin de yayında olması, ilginç bir durum oluşturdu. Gıyabında Burcu anılırken, Ebru Şahin Reyyan olarak Hercai’de boy gösteriyordu.

Tabii bu durum sosyal medyada kimi esprili durumlara da neden oldu.

İstanbullu Gelin izleyicilerinden birinin “Burcuyu miran kaçırdı yalan söyleme arayamaz seni?” sözleri dikkat çekerken bir başka izleyicinin de “Kızım hamile diyor, Reyyan mı? Evet başka dizide Miran’dan hamile” sözleriyle durumu ti’ye aldı.

Gelen güldüren bazı yorumlar da şöyleydi:

-Hercai den spoiler Burcu Hamile

-Burcu şu anda Hercai’de 11. bölümünü oynuyor.

-Ne Burcusu siren hanim Burcuyu Miran kacirdi