Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai ve Kırmızı Oda derken üst üste başarılı projelerle bir isim öne çıkıyor!

Hercai ve Kırmızı Oda derken üst üste başarılı projelerle bir isim öne çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem televizyon kanalarının hem de dijital platformların dizi iştahının iyice arttığı bir dönemi yaşıyoruz. Pandemi sürecinde izleyicileri ekranlarda tutabilmek için birbiri ardına projeler yapılıyor. Bu projelerde başarının en önemli faktörlerinden birisi de yönetmen.

Son yıllarda yönetmenlerin önemi daha da arttı. Hikaye anlatımında, kurgunun ve ekibin doğru konumlanmasında yönetmen faktörü, dizinin popülerleşmesinde de önemli bir etken konumunda…

Uçurum ve Karadayı dizileri ile yönetmenliğe adım atan Cem Karcı da son dönemin dikkat çeken işlerine imzasını attı. Tatlı Küçük Yalancılar ve Hayat şarkısı isimli dizilerde de yönetmenlik yapan Cem Karcı, Siyah İnci ve Gülperi’nin de perde arkasındaki gücüydü…

Son yıllarda ise Hercai dizisiyle öne çıkan Cem Karcı, bu sezon da Kırmızı Oda’nın yönetmeni olarak başarılı bir işe imzasını attı.

Hercai ve Kırmızı Oda derken üst üste başarılı projelerle bir isim öne çıkıyor! 7

Cem Karcı’nın şimdi de iki yeni dizide yönetmenlik yapacağı ortaya çıktı. İlk ve Son isimli dijital dizi projesinde Özge Özpirinçci ile Salih Bademci buluşuyor.

Blu TV için çekilecek olan Kusursuz isimli Kerem Deren’in hikayesini yazdığı dizinin perde arkasında da yine Cem Karcı faktörü olacak.

Kusursuz isimli dizinin başrol oyuncuları ise; Aybüke Pusat, Furkan Andıç ve Büşra Develi…