Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai ve Payitaht Abdülhamid iyi başladı! Arka Sokaklar için zirve artık zor!

Hercai ve Payitaht Abdülhamid iyi başladı! Arka Sokaklar için zirve artık zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 20 Eylül Cuma günü reytingleri ortaya çıktı. Hercai dizisi 2. sezonuna totalde birincilikle başladı… Aynı grupta Arka Sokaklar 3. sırada kendisine yer buldu. Her Yerde Sen dizisinin 5. olduğu dün akşam, totalde TRT1’deki Payitaht Abdülhamid 8.’lik elde etti. Yemin dizisi ise 14. sırada yer aldı.

20 Eylül Cuma günü AB grubu sonuçlarında ise Fox Haberin ardından ikinci sırada Payitaht Abdülhamid’i görüyoruz… Hercai dizisinin 3. ve Arka Sokaklar’ın 4. sırada yer aldığı AB grubunda, Her Yerde Sen dizisi ise 5. sırada bulunuyor. Yemin dizisi ise 16. olabildi.

ABC1 grubunda da Fox Ana Haber birinci olurken, ikincilik Hercai’nin oldu. Payitaht Abdülhamid 3. ve Her Yerde Sen dizisi de 5. sırada kendisine yer buldu. Arka Sokaklar 6. oldu, Yemin ise 17. sırada yer aldı.

Bu bilgiler ışığında Hercai dizisinin sezon boyunca güçlü bir görünüm sergileyeceği, Payitaht Abdülhamid’in de kolay kolay izleyici kaybetmeyeceği görülüyor. Arka Sokaklar, uzun yıllar birincilik başarısı sergiliyordu ama artık o dönemin de sona erdiği görülmekte. Her Yerde Sen dizisi ise güçlü rakiplerinin başlamış olmasına rağmen, izleyicisini muhafaza etmeyi başardı.

20 Eylül Cuma günü ilk 10 program sıralaması:

Hercai ve Payitaht Abdülhamid iyi başladı! Arka Sokaklar için zirve artık zor! 7