Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’nin Reyyan’ı, Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin’in düğün planları ortaya çıktı! İki düğün yapacak!

Hercai’nin Reyyan’ı, Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin’in düğün planları ortaya çıktı! İki düğün yapacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ebru Şahin, uzun süredir basketbolcu Cedi Osman ile birlikte büyük bir aşk yaşamakta. Çift, Hercai’de rol alan Ebru Şahin’in dizisinin final yapmasının ardından gittikleri Maldivler tatili ile çok konuşulmuşlardı. Instagram’da egzotik adadan aşk pozlarıyla beğeni toplayan çift, mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandırmaya hazırlanıyorlar.

Ebru Şahin, ilk olarak İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Burcu karakteri ile dikkatleri çekmişti. Ardından Yasak Elma’da konuk oyuncu olan ve psikopat bir pilot karakterine hayat veren Şahin, asıl çıkışını ise Hercai dizisiyle yaptı.

atv’nin sevilen dizisinde Reyyan karakteri ile gönülleri fetheden Ebru Şahin, ardından yine aynı kanalın bu sezon ekrana gelmeye başlayan dönem dizisi Destan’da oynadığı Akkız ile büyük bir sınav veriyor. Oyunculuğunda giderek daha da yıldızlaşan bir isim olarak son dönemin beğeni toplayan bir ismi olmayı başardı.

Hercai'nin Reyyan'ı, Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin'in düğün planları ortaya çıktı! İki düğün yapacak! 9

Destan dizisi için zorlu eğitimlerden geçen Ebru Şahin, rolünün hakkını vererek izleyicisini bir kez daha kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Kariyerindeki bu sağlam adımlarla ilerleyişi ile birlikte özel hayatında da önemli kararlar almakta.

Ebru Şahin, NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen nişanlısı Cedi Osman ile yakında evlenecek. Çiftin Türkiye’de ve yurt dışında iki ayrı düğün yapacakları öğrenildi. Şahin, Hercai dizisinde birlikte rol aldıkları ve yakın arkadaşları olan yeni evli Oya Unustası –  Ahmet Tansu Taşanlar çifti ve Aydan Taş’ın da aralarında bulunduğu arkadaşlarıyla buluştu.

Hercai'nin Reyyan'ı, Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin'in düğün planları ortaya çıktı! İki düğün yapacak! 10

Bu güzel buluşmada Şahin’e nişanlısı Cedi Osman da eşlik etti. Bu keyifli birliktelikten fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı. Düğün hazırlıklarına başladıkları öğrenilen çiftin Haziran ayında evlenmeyi planladıkları da öğrenildi.

Hercai'nin Reyyan'ı, Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin'in düğün planları ortaya çıktı! İki düğün yapacak! 11

NBA sezonunun bitmesinin ardından Cedi Osman ve Ebru Şahin, iki ayrı düğün yapacak. İlki Osman’ın ailesinin yaşadığı ve aşklarının başladığı Çeşme’de yapılacak. İkincisi ise basketbolcunun kariyerini sürdürdüğü Amerika’da olacak.