Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin ilk ödülünü aldı! Yeni imajıyla şoka uğrattı!

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin ilk ödülünü aldı! Yeni imajıyla şoka uğrattı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay- atv’nin Hercai dizisinde oynadığı Reyyan karakteriyle gündemden düşmeyen Ebru Şahin, yaz sezonunda ödül heyecanı yaşıyor.

Akın Akınözü ile birlikte Hercai dizisiyle yıldızları bir anda parlayan Ebru Şahin, tatil boyunca bol bol dinlenip güneşlendi.

Şahin, TürkiyeLider Marka Ödülleri tarafından ‘Yılın En Başarılı Oyuncusu’ seçildi.

27 yaşındaki oyuncu, ödül töreninde kıvırcık saçları ve bronz teniyle büyük dikkat çekti.

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin ilk ödülünü aldı! Yeni imajıyla şoka uğrattı! 7

“Bu benim ilk ödülüm. Böyle bir ödüle layık görülmek çok onure edici” ifadesinin kullanan Ebru Şahin, “Kısa bir zamanda güzel bir ailenin içine girdim. Dizimizin başarısında ve bizi sevmesinde bu samimiyetimizin etkili olduğunu düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Ebru Şahin’in ödül töreninde straplez bir elbise giydiği görülürken, oyuncunun bronz teniyle yeni sezonda çok dikkat çekeceği de şimdiden belli! Dizinin çekimleri kaldığı yerden devam edecek ama oyuncuların bronz tenleri de bir süre gözlerden kaçmayacak bir ayrıntı olacak!

Bu arada dizinin yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gördüğünü, çekimlerde çok fazla misafir ağırladıklarını ve bazen çekimler sırasında kalabalıktan dolayı zor anlar yaşadıklarını da belirtti.

Röportajın tamamını Uçankuş’un aşağıdaki videosundan izleyebilirsiniz: