Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’e teşekkür sürprizi!

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’e teşekkür sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin Hercai dizisi, geçtiğimiz hafta Pazar akşamı son bölümüyle ekrana gelmişti. Üç sezondur yayınlanan dizinin final bölümünün çekildiği hafta, sette yaşanan gerginlik herkesi şaşırttı. Akın Akınözü’nün yapım koordinatörü ile tartışıp seti terkedip gittiği öğrenilirken, olay savcılığa intikal etti.

Tarafların birbirlerini ağır bir şekilde suçladı konunun sonucunda ne olacak bilinmez ama ortaya çıkan bazı görüntülerde Akın Akınözü’nün avazı çıktığı kadar tartıştığı kişiye bağırdığı, çok sinirli olduğu görüldü.

Akınözü’nün sete pek çok kez geç geldiği, seti beklettiği, son haftada da benzer bir durum yaşandığı, yaşanan gerginlik sonrasında karavanı dağıtıp çekip gittiği ve saatler sonra döndüğü iddia edilmişti.

Akın Akınözü ise geç kalınmasının nedeninin kendisi olmadığını, hakarete uğradığını söyleyerek karşı suçlama yapmıştı. Olayın Mia Yapım tarafından mahkemeye taşınacağı gündeme gelmişti.

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'e teşekkür sürprizi! 8

Hercai dizisinde Reyyan ve Miran’ın masalsı aşkını izleyenler için, son hafta çıkan bu gerginlik herkesi çok şaşırttı. Konuya taraf olmayan ve sessiz kalan Ebru Şahin’in ise yaptığı veda mesajında Akınözü’nü anmamış olması da dikkatleri çekmişti.

Ebru Şahin, olaylara dahil olmamasının yanı sıra, Akınözü’nü de sosyal medyadan takipten çıkarmasıyla dikkatleri çekti.

Yaşanan bu gerilimin ardından Mardin’deki setin bitmesiyle İstanbul’a dönen Ebru Şahin’in son yaptığı paylaşımlardan birisini aşağıda görebilirsiniz.

Oyuncuya atv kanalından bir teşekkür plaketi geldiği görülmekte. Şahin, plaketi instagram sayfasından takipçileriyle de paylaşarak “Bu güzel yolculuk için teşekkürler” notunu düştü…

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'e teşekkür sürprizi! 9