Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes bayıldı! Jet Sosyete’den çok konuşulan gönderme!

Herkes bayıldı! Jet Sosyete’den çok konuşulan gönderme!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin yeni başlayan komedi dizisi Jet Sosyete’nin dün akşam ekranlara gelen 5. bölümü sosyal medyada çok konuşuldu.
Özellikle iki ailenin hep birlikte film izlediği sahne, izleyenlerin takdirini kazandı.

Başrollerini Çağlar Çorumlu, Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt ve Derya Karadaş’ın paylaştığı dizi, orta halli bir ailenin hızlı bir şeklide jet sosyeteye giriş hikayesini anlatıyor.

Gülse Birsel’in Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi başarılı işlerden sonra yaptığı üçüncü komedi dizisi projesi  Jet Sosyete ilk haftalarda çok eleştirilse de giderek rayına oturuyor.

5. bölümde evdeki yoğun boya kokusundan içeri giremeyen Yaşar ve ailesini Gizem’in film izlemeye davet etmesi ve sonrasında yaşananlar izleyenleri çok güldürdü.

Film izledikleri sırada Gizem’in sürekli konuşup bir sürü soru sormasına dayanamayan Gündüz’ün, Gizem’e patlaması ve sonrasında Cengiz’in ona teşekkür etmesi olay oldu.

Bu sahnenin aynı zamanda sağlam bir gönderme içerdiğini düşünen izleyenler, dizinin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel’e övgüler yağdırdı.

Film izlerken gerek sinemada gerek evde ya da başka bir yerde konuşulmaması gerektiği mesajını vermek isteyen bu sahne izleyenlerin beğenisini kazandı.

“Dizide sinema da bir türlü susmayanları, bütün filmi zehir edenleri çok iyi işlemişler!”, “Film izleme sahnesi harikaydı!”, “Gizem ne kadınsın ya!”, “Gündüz’ün cinnet getirdiği sahneler!”, “Gülmekten öldüm daha ne diyeyim!”, “Tartışmasız bölümün en güzel sahnesiydi!” gibi yorumlar yapan izleyenler bu sahneye adeta bayıldı.

İşte çok konuşulan o sahne: