Ana sayfa Sosyal Medya Herkes Birce Akalay’a kilitlendi ama, Son Yaz’da asıl kilit isim Hafsanur Sancaktutan!

Herkes Birce Akalay’a kilitlendi ama, Son Yaz’da asıl kilit isim Hafsanur Sancaktutan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi önümüzdeki hafta yeni sezona başlayacak. Artık Cuma akşamları değil Cumartesi günleri yayınlanacak olan dizinin 22. yeni bölümü öncesinde hayranlar geri sayıma başladı. Dizinin hikayesi ve yeni karakterler çok merak ediliyor.

Son Yaz dizisinin ilk sezonu 21 bölüm sürdü ve sezon sonunda da Funda Eryiğit’in ayrılması herkesi derinden sarstı. Canan karakterinin ölümünün acısını Hafsanur Sancaktutan’ın canlandıracağı Yağmur’un her sahnesinde bulabileceksiniz. Genç oyuncu belki de kariyerinin en önemli fırsatlarından birisine sahip oldu. Dizinin ikinci sezonunda Yağmur karakterinin duygu geçişleri, oyuncunun da yeteneklerini sergilemesine fırsat sunacak.

Herkes Birce Akalay'a kilitlendi ama, Son Yaz'da asıl kilit isim Hafsanur Sancaktutan! 1

Alperen Duymaz ile ilk sezonda çok başarılı bir ikili olmayı başaran Hafsanur Sancaktutan, yeni sezonda da çok etkileyici sahnelere imzasını atacak. Son Yaz dizisinin 22. bölüm fragmanında yer alan sahneler genç oyuncunun zorlu sahneleri başarı ile atlattığına da işaret ediyor.

Yeni sezonda Birce Akalay, Yaprak Medine, Yılmaz Bayraktar ve Onur Bay dizinin yeni karakterlerine hayat verecek. Birçok dizi hayranı Birce Akalay’ın Sare karakterini merak ediyor.

Herkes Birce Akalay'a kilitlendi ama, Son Yaz'da asıl kilit isim Hafsanur Sancaktutan! 2

Ancak fragmanlara yansıyan görüntülerde Hafsanur Sancaktutan’ın sahnelerinin daha etkileyici olduğunu düşünenler de bir hayli fazla… Çünkü genç oyuncu annesini yani bir parçasını kaybetmiş Yağmur karakterinin duygusallığını ekrana taşımak gibi zorlu bir görev üstlenmiş durumda.

Hafsanur Sancaktutan için tam bir oyunculuk sınavı olacağı anlaşılan ikinci sezondaki yüksek duygu geçişleri, etkileyici sahneleri de beraberinde getirecektir.

Herkes Birce Akalay'a kilitlendi ama, Son Yaz'da asıl kilit isim Hafsanur Sancaktutan! 3

Akgün ile Yağmur arasına girecek olan yeni karakterin ismi Cemre. Karakteri canlandıracak isim ise Menajerimi Ara dizisiyle öne çıkan Yaprak Medine olacak. Genç oyuncu yeni sezonda dizi sayesinde çok konuşulacak isimlerden birisi olacaktır.

Cemre ile Akgün arasında bir yakınlaşma olması da bekleniyor. Yağmur karakterinin aşkı için yapacağı mücadele de Hafsanur Sancaktutan’ın oyunculuk deneyimini ve yeteneklerini sergilemesi bakımından önemli bir fırsat sunacak.

Son Yaz dizisinin 22. bölüm fragmanında Yağmur karakterinin etkileyici sahnelerinin ilk izlerini bulabilirsiniz.