Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Herkes gider Mersin’e, Bensu Soral gider tersine!

Herkes gider Mersin’e, Bensu Soral gider tersine!

tarafından ker_def
Bensu Soral’ın güzellik üzerine sözlerini herkes dikkatle okumalı… Bensu Soral, güzelliğin her şeyi hallettiğini zannedip, bunun takıntısını yaşayan herkese müthiş bir ders veriyor ve helal olsun dedirtiyor…

İşte haberin detayları…

Çiçeği burnunda nişanlı çift Bensu Soral ve Hakan Baş, Ulusta bir mekân çıkışı kameralarımıza yansıdı. Çift düğün hazırlıkları ile ilgili konuştu. Hakan Baş’a sevgilisinin oyunculuğunu nasıl bulduğu sorulunca gelen cevap üzerine Bensu Soral beklenmedik bir tepki verdi.

Oyuncu Bensu Soral ve Hakan Baş çifti dün akşam Ulus’ta bir mekânda eğlendi.

Mekân çıkışı gayet neşeli olan çift kameralara düğün hazırlıkları ile ilgili açıklamada bulundu.

“KENDİMİ GÜZEL BULMUYORUM”

Herkes gider Mersin'e, Bensu Soral gider tersine! 7

Hakan Baş: “Bensu bence çok iyi bir oyuncu. Daha önceki deneme çekimlerini bana göstermişti; mimikleri ve jestleriyle gerçekten iyi bir oyuncu. Her role ayak uydurabildiği için hem sempatik hem güzel kız rollerine ki güzel de kız zaten…” sözleri üzerine Bensu Soral nişanlısının lafını kesti.

Bensu Soral, güzel kız iltifatına; “Biz artık güzel kız rollerinden sıyrılmak istiyoruz. Ben kendimi zaten güzel bulmuyorum. Güzel kız rolünde de olmak istemiyorum, tek amacım işlerimde başarılı olmak. Güzel kız falan unutacağız onları, oyunculuğumu göstereceğim işler olacak.” açıklamasında bulundu.