Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Herkes Hadise’nin yeni dudaklarını konuşuyor!

Herkes Hadise’nin yeni dudaklarını konuşuyor!

tarafından ker_def

Beyaz TV ekranlarında hafta içi sabah saatlerinde yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının 20 Eylül Perşembe günkü yayınında gündemdeki magazin konularıyla ilgili yorumlar yapıldı. Bircan Bali ve Ece Erken’in birlikte yorum yaptığı programda konuşulan konular arasında Kemal Sunal’ın ailesinin telif davası, İbrahim Tatlıses ile Hülya Avşar’ın buluşması, ayrıca Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz’ün sosyal medya atışması ve Hadise’nin yeni dudakları yer aldı.

Videodan bu konuyla ilgili yapılan yorumları izleyebilirsiniz.

Sunal Ailesi Anayasa Mahkemesi’ne başvuruyor (Kemal Sunal filmleri) Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal’ın, 70’li ve 80’li yıllarda rol aldığı filmlerin yayın haklarıyla ilgili telif davaları devam ediyor. Rahmetli Kemal Sunal’ın ailesi, kendilerini ve sevenlerini üzen, yapımcıların haksız kazanç sağladıkları bu durum karşısında, bir basın toplantısı düzenleyerek Anayasa Mahkemesi’ne başvuracaklarını açıkladılar.

“Tarih tekerrürden ibarettir” (İbrahim Tatlıses ile Hülya Avşar buluştu)İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar Ayvalık’ta buluştu. Tatlıses’in “Anılarımızı yad ediyoruz” sözleri üzerine Avşar, “Hayatta eski diye bir şey yoktur. Tarih tekerrürden ibarettir” dedi.

Hadise’nin yeni dudakları çok konuşuldu. Hadise, geçtiğimiz günlerde arasının bozuk olduğu ablası Hülya Açıkgöz’e kendisi üzerinden haksız kazanç sağladığı gerekçesiyle dava açmıştı. Hülya Açıkgöz ile Hadise dün akşam sosyal medya üzerinden tartıştı.