Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Herkes minik Kartal için seferber oldu. Ünlüler çağrı yaptı ve sonunda güzel haber geldi…

Herkes minik Kartal için seferber oldu. Ünlüler çağrı yaptı ve sonunda güzel haber geldi…

tarafından zk zk

Herkes minik Kartal için seferber oldu. Ünlüler çağrı yaptı ve sonunda güzel haber geldi... 7

Türkiye Kartal bebek için seferber oldu. 10 aylık bebeğin Almanya’daki tedavisi için gerekli olan paranın toplanması için pek çok ünlü sosyal medya hesaplarından konuyu paylaşarak duyarlılık yaratmaya çalıştı. Türkiye’den binlerce insanın ve bazı futbol klüplerinin de destek verdiği kampanya sayesinde 24 saat içinde gerekli olan para toplandı. Kartal’ın annesi bu duruma inanamadığını ve kısa bir süre içinde bu paranın toplandığını söyleyerek herkese gözyaşları içinde teşekkür etti.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Türkiye’de tedavisi gerçekleştirilemeyen ve yurt dışında tedavi olması gereken Kartal bebek için başlatılan yardım kampanyası sonuca ulaştı. Anne Ahu Kahraman, müjdeli haberi Instagram’dan duyurdu. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yaptığı 20 bin TL’lik yardımın dekontunu ünlülere örnek olması için sosyal medya hesabından paylaştı.

10 aylık Kartal bebek hayata tutunmaya çalışıyor. Şu an yoğun bakımda tedavi altında olan Kartal bebeğin yaşayabilmesi için acilen kalp nakli olması gerekiyor.