Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes ne olacağını biliyor ama gerek var mıydı? Yalı Çapkını dizisindeki o sahneye tepki yağdı!

Herkes ne olacağını biliyor ama gerek var mıydı? Yalı Çapkını dizisindeki o sahneye tepki yağdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, 11 Kasım akşamı 8. bölümüyle ekrana geldi. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni olan dizisi Yalı Çapkını, yine zirveyi kimseye bırakmayan izlenme oranlarıyla dikkatleri çekti.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları dizinin yeni bölümünde, Seyran ve Ferit sahneleri yine merakla izlendi. İkilinin tatlı atışmaları, birbirlerine takılmaları ile çok sevilen sahnelere yenileri eklendi.

Sosyal medyada aralarında geçen ve gülümseten sahneler bol bol paylaşıldı. Ancak dizinin en son sahnesi, izleyiciler tarafından eleştiriler aldı. Ferit’in Seyran’ın çaresizliğinden istifade ederek ona beyaz bir gecelik uzatarak yatağa çağırması, izleyenlerden ‘Bu sahneye gerek var mıydı? Çok çirkin bir sahne!” sözleriyle eleştiri alırken, Ferit’in bundan sonra ne yaparsa yapsın, Seyran’a yaşattığı o anki duyguları ve korkularını telafi edemeyeceğini belirtiyor izleyenler.

Herkes ne olacağını biliyor ama gerek var mıydı? Yalı Çapkını dizisindeki o sahneye tepki yağdı! 14

Ferit’i bu sahneden sonra affetmeyeceğini söyleyen izleyiciler, yeni bölümde bu sahnenin devamında Ferit’in Seyran istemediği halde onunla olmayacağına inanıyor. Hatta bu durum dizinin gidişatı açısından da pek mümkün görünmüyor. Ancak Ferit’in sırf Seyran’ı korkutmak ve bastırmak için böyle bir yola başvurmasına izleyici çok kızdı!

Ablasının Gaziantepli bir adam ile apar topar evlenmesine gönlü razı olmayan Seyran’ın Ferit’ten yardım istemesi sonrasında, onunda böyle bir karşılık beklemesini izleyici hiç de olumlu karşılamadı!

Seyran’ın tartışmaları sırasında Ferit’e ‘fırsatçı’ diyerek yüklenmesi ve Ferit’in de bu söze kızıp Seyran’a bir ders vermek istediği düşünülüyor. O sahnenin devamında Ferit’in Seyran’a “Ben fırsatçı değilim” diyerek kalkıp gideceği düşüncesinde izleyici. Ancak bu durum bile Ferit’in Seyran’ı böyle bir zor konuma getirmesini affettirecek gibi görünmüyor!

İşte o sahne ve gelen izleyici yorumlarından bazıları…

Herkes ne olacağını biliyor ama gerek var mıydı? Yalı Çapkını dizisindeki o sahneye tepki yağdı! 15

Herkes ne olacağını biliyor ama gerek var mıydı? Yalı Çapkını dizisindeki o sahneye tepki yağdı! 16

Herkes ne olacağını biliyor ama gerek var mıydı? Yalı Çapkını dizisindeki o sahneye tepki yağdı! 17

Herkes ne olacağını biliyor ama gerek var mıydı? Yalı Çapkını dizisindeki o sahneye tepki yağdı! 18

Herkes ne olacağını biliyor ama gerek var mıydı? Yalı Çapkını dizisindeki o sahneye tepki yağdı! 19

Herkes ne olacağını biliyor ama gerek var mıydı? Yalı Çapkını dizisindeki o sahneye tepki yağdı! 20

Herkes ne olacağını biliyor ama gerek var mıydı? Yalı Çapkını dizisindeki o sahneye tepki yağdı! 21