Ana sayfa Sosyal Medya Herkes sevgilisi sandı, abisi çıktı! Özge Borak’tan sürpriz paylaşım

Herkes sevgilisi sandı, abisi çıktı! Özge Borak’tan sürpriz paylaşım

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Sanatçı bir aileden gelen Özge Borak, abisinin doğum gününde ona sevgilerini iletip kutlama mesajı yayınladı. Ancak ilk satırları okumaya başlayan ve fotoğrafı görenlerden kimi takipçileri, o kişiyi sevgilisi zannetti.

Özge Borak’ın annesi balerin, babası ise balet olarak uzun yıllar görev aldılar. Kendisi oyunculuğu seçerken, abisi Selim de anne ve babasının izinden giderek baleye gönül verdi ve uzun yıllardır balet olarak çalışıyor.

Ünlü oyuncu, son olarak İstanbullu Gelin dizisi ile ekranlara gelmişti. Şu sıralar dizilerde olmasa da sosyal medya paylaşımlarıyla takipçileriyle buluşmakta.

Özge Borak’ın son yaptığı paylaşım ise takipçilerini biraz şaşırtsa da duygu dolu mesajıyla da dikkat çekti.

Özge Borak, abisi Selim Borak’ın doğum gününü aşağıdaki satırlarla kutladı. Abi kardeşin samimi fotoğraflarını da aşağıda görebilirsiniz…

Sen şimdi beğenmezsin bu fotoğrafı, “Tam bi’şey söylüyormuşum, senin de gözün kapanmakla kapanmamak arası kalmış. E zaten tam net de değil fotoğraf, daha güzeli yok muydu?” dersin. Vardı; daha güzeli de vardı ama bizi anlatmak için gayet net bir fotoğraf olduğunu düşündüm. Her halimizi severim çünkü. Çünkü herkesin abisi yok. Benim var. İyi ki doğdun canım benim ❤️

Herkes sevgilisi sandı, abisi çıktı! Özge Borak'tan sürpriz paylaşım 7