Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes Tolgahan Sayışman’ı konuşuyor ama Erkan Avcı da pek bi havalı

Herkes Tolgahan Sayışman’ı konuşuyor ama Erkan Avcı da pek bi havalı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde Çeto olarak psikopat bir karaktere imzasını atan Erkan Avcı, yeni sezonda ise TRT1 ekranında Şampiyon dizisinde yer alacak.

Erkan Avcı, yeni rolünde Tolgahan Sayışman’ın canlandıracağı Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı’nın antrenörü Zafer karakterine hayat verecek.

BSK Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ketche’nin oturduğu diziden fotoğrafını paylaşan Erkan Avcı, Çeto karakterinden sonra bambaşka birisine dönüştüğünü gösterdi.

Dizi için yapılan yorumlarda Tolgahan Sayışman öne çıkartılmakta ama Erkan Avcı da dizinin kilit rollerinden birisine hayat verecek.

Avcı’nın dizi setindeki hali de büyük beğeni topladı.

Eylül ayında ekranda izleyici ile buluşması beklenen Şampiyon dizisiyle ilgili Erkan Avcı’nın paylaşımına profesyonel kick boksçu Mücahit Kulak yorum bıraktı. Tolgahan Sayışman’ı da diziye hazırlayan isim olan Mücahit Kulak, Erkan Avcı için şu yorumu yaptı: “Şu duruş, şu kaslar, endam bomba gibi oluyor yaa.”

Herkes Tolgahan Sayışman'ı konuşuyor ama Erkan Avcı da pek bi havalı 8

Erkan Avcı’nın hayranları Zafer karakterine de hakkını vereceğinden emin.

Op.Dr. Kerem Bıkmaz, Avcı’nın paylaşımına şu yorumu bıraktı: “Bu karakterinde hakkını fazlası ile vereceğine şüphe yok, başarılarının artarak devam etmesini dilerim kardeşim.”

Erkan Avcı da “Eyvallah abim” diyerek yanıt verdi.

Bir dizi hayranı da “Yine ateş ediyorsun kral” diyerek paylaşıma yorum bıraktı.

İşte o paylaşım:

Zafer.
#şampiyon Eylül’de @trt1 ‘de @sampiyontrt ?: @ketche ?: @cepliadam

Herkes Tolgahan Sayışman'ı konuşuyor ama Erkan Avcı da pek bi havalı 9