Ana sayfa Dizi Haberleri Herkesi şaşırttı! Yasak Elma beklenmeyen bir çıkış yaptı!

Herkesi şaşırttı! Yasak Elma beklenmeyen bir çıkış yaptı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin yeni dizisi Yasak Elma’nın Pazartesi ekranında çok fazla şansı yok gibi düşünülmüştü başlangıçta.

Ancak dizinin her bölümüyle reyting tablosunda yükselmeye başlaması şaşırttı. Şevval Sam, Talat Bulut, Sevda Erginci, Eda Ece ve Onur Tuna’nın başrollerinde oynadıkları dizi, her geçen hafta daha da dikkat çekmeye başladı.

İlk bölümüyle Total’de 9. ve AB’de 8. sırada yer alan dizi, geçen hafta yayınlanan 2. bölümüyle Total’de 5. ve AB’de ise 6. sıraya yükseldi. Dizi dün akşam (2 Nisan) yayınlanan 3. bölümüyle ise Total’de 4. ve AB’de 5. sıraya yükseldi. Her hafta yükselişine devam eden dizinin bu yükselişi sürdürüp sürdüremeyeceğini hep birlikte göreceğiz ancak Pazartesi ekranında yer alan Çukur ve Söz dizileriyle Survivor’ın ilk 3 sırayı aldığı gün, Yasak Elmas için hatırı sayılır bir yükseliş devam ediyor gibi duruyor.

YASAK ELMA DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Ahlaksız bir teklifle evine hizmetçi olarak aldığı Yıldız’ın kocasını baştan çıkarmasını ve bu sayede boşanırken yüklü bir para almayı hayal eden Ender, kazdığı kuyuya düştü. Yıldız’ın her şeyi Ender’in kocasına anlatmasıyla Ender, evlenmeden önceki sefil hayatına geri döndü. Ancak Ender intikam yeminleri içmeye devam ediyor. Ender’in yeni planları ise merakla bekleniyor.

Bu arada Zeynep ve Alihan arasında gelişmeye başlayan yeni aşk da izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın oynadığı iki aşık, şimdiden dizilerin gözde aşıkları olma yolunda ilerliyor.

3. bölümün ardından Yasak Elma’nın dün akşam 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA’NIN 3. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ender, Yıldız’ı hafife almanın cezasını ağır öder. Kardeşi Caner’le düşüşünü kimseye göstermemek için çabalar. Yıldız, Halit’le ilgili riskli bir karar verir. Zeynep ve Alihan’ın yaşadığı gerginlikler onları daha da yakınlaştırır

Yasak Elma dizisi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’de FOX’ta!

YASAK ELMA’NIN KONUSU:

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizide, Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler.

Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir.

Ender Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür.

Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.