Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Herkesin iki yüzü vardır! Elçin Sangu’dan bomba gibi başlangıç!

Herkesin iki yüzü vardır! Elçin Sangu’dan bomba gibi başlangıç!

tarafından ker_def

Elçin Sangu hayranlarını farklı bir deneyim bekliyor. Ünlü oyuncuyu dizi ya da sinema filmi ile setlerde bekleyenleri şaşırtacak, çok daha farklı ve özel bir proje geliyor. Elçin Sangu, tiyatro sahnesinde bambaşka bir karakter ile hayranlarını şaşırtacak.

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile sahnelenmeye başlıyor. Elçin Sangu ve Hayko Cepkin’in başrolünde olduğu müzikal projesi çok etkileyici bir sanat gösterisi olarak öne çıkacak gibi gözüküyor.

Herkesin iki yüzü vardır! Elçin Sangu'dan bomba gibi başlangıç! 7

“Herkesin iki yüzü vardır” mesajı ile dikkat çekecek olan müzikalin afişi de büyük heyecan yarattı.  Elçin Sangu hayranları, son dönemde dizilerde aradığını bulamayan oyuncunun bir müzikal ile sahnelere çıkacak olmasını kariyeri adına çok doğru bir karar olarak görüyor.

Biletleri satışa sunulan ve 23 Ekim 2022 tarihindeki ilk gösteriminde Zorlu PSM’de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan ‘Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali’nin başrolünde Hayko Cepkin ve Elçin Sangu yer alıyor.

Hayko Cepkin, müzikalde Dr. Jekyll ve Mr. Hyde karakterlerine hayat verirken, Elçin Sangu Lucy Harris rolünde.

‘Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali’ni Zorlu PSM Turkcell Sahnesinde aşağıdaki tarihlerde izleyebilirsiniz.

23 Ekim Pazar

6 Kasım Pazar

15 Kasım Salı

29 Kasım Salı