Ana sayfa Dizi Haberleri Heyecanla beklenen Börü 2039’da büyük bir sürpriz var!

Heyecanla beklenen Börü 2039’da büyük bir sürpriz var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV’nin Alper Çağlar’ın seri yaratıcısı olduğu ve Doruk Acar ile yapımcılığını üstlendiği özel yapımı Börü 2039 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kısa süre önce afişi paylaşılan Börü 2039’da izleyiciyi çok büyük bir sürpriz bekliyor.

Kadrosunda Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Tuğçe Açıkgöz, Doğan Bayraktar, Cenay Türksever, Ozan Ağaç, Ahmet Pınar, Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Emir Benderlioğlu gibi isimlerin buluştuğu proje alışılmışın dışındaki dünyası ve hikayesinin yanı sıra çekimlerde kullanılan teknolojilerle de dikkat çekecek.

Heyecanla beklenen Börü 2039’da büyük bir sürpriz var! 8

Ahmet Atalay ile Can Emre’nin bölüm yönetmenliğini üstlendiği Börü 2039, 28 Aralık’ta seyirciyle buluşacak ilk bölümüyle izleyenleri İstanbul ve dünyanın gizemli geleceğine doğru bir yolculuğa davet edecek.

Yaklaşık bir sene süren çalışmalar sonucunda fütüristik bir İstanbul’un ve dünyanın anlatıldığı dizi, aksiyonun maksimum düzeyde olduğu, görkemli çatışma sahneleri ve prodüksiyon tasarımıyla uzun süre konuşulacak.

Heyecanla beklenen Börü 2039’da büyük bir sürpriz var! 9

Börü 2039 için geri sayım devam ederken dizinin hayranlarını çok sevindirecek bir gelişme yaşandı. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizide keskin nişancı Asena’ya hayat veren ve senaryo gereği ölen Ahu Türkpençe’nin Börü 2039’da yeniden rol alacağını duyurdu.

En son Börü’nün 2018 yılında çekilen bölümlerinde rol alan yetenekli oyuncu o zamandan bu yana setlerden uzaktaydı. Ahu Türkpençe’nin adı en son TRT’nin dijital kanalı için çekilen Mevlana dizisiyle anıldı. Türkpençe’nin dizide rol alacağı duyuruldu. Büyük bir yapım olması beklenen dizi için hazırlıklar devam ediyor.