Ana sayfa Sosyal Medya Heyecanları büyük! Neslihan Atagül ve Özge Özpirinçci şu sıralar hep aynı fotoğrafları yayınlıyor!

Heyecanları büyük! Neslihan Atagül ve Özge Özpirinçci şu sıralar hep aynı fotoğrafları yayınlıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin vazgeçilmeyen isimlerinden ikisi Neslihan Atagül ve Özge Özpirinçci, rol aldıkları yapımlardaki güçlü oyunculukları ile izleyicinin de takdirini kazanıyorlar. Atagül, kısa bir süre önce Sefirin Kızı dizisinden hastalığı nedeniyle ayrılmıştı. Özge Özpirinçci ise yeni bir dizinin heyecanı ile birlikte bir başka heyecan daha yaşıyor şu sıralarda…

İki oyuncunun son yaptıkları paylaşımlar, sevimli köpek dostlarıyla. Neslihan Atagül’ün paylaşımlarına bir göz atalım önce. Atagül, Sefirin Kızı dizisinde oynarken bağırsak geçirgenliği sendromu yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Bodrum’da çekimleri yapılan dizinin setinde rahatsızlanan ve işini yapmakta zorlanan oyuncunun hızla kilo verdiği de öğrenilmişti.

Atagül’e konulan teşhis sonrasında dinlenmesi gerektiği doktorları tarafından belirtilince diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Neslihan Atagül’ün testlerinin İngiltere’ye de gittiği, özel bir beslenme programı ile rahatsızlığı ile mücadele ettiği de henüz yeni gündeme geldi.

Neslihan Atagül, şu sıralar eşi Kadir Doğulu’nun da yakın ilgisi ile iyileşiyor. Bu süreçte oyuncunun en büyük destek ve heyecanlarından birisi de sevimli köpekleri.

Heyecanları büyük! Neslihan Atagül ve Özge Özpirinçci şu sıralar hep aynı fotoğrafları yayınlıyor! 9

Bodrum’da kalırken evde birlikte yaşadıkları köpeklerini çok özlediği anlaşılan oyuncu, ona kavuşmanın mutluluğunu da yaptığı paylaşımlarla ortaya koymakta. Sahiplendiği köpeklerine olan sevgisini paylaşımlarıyla ortaya koyan oyuncu, birlikte yürüyüş yaptıkları anların bir pozunu da instagram’dan yayınladı.

Daha huzurlu ve sakin bir dönem geçiren Neslihan Atagül’ün iyileşme sürecinde, sevimli dostlarına duyduğu sevginin de katkısının büyük olduğu anlaşılıyor.

İşte oyuncunun ormanda yaptığı bir yürüyüş sırasında köpekleriyle bir fotoğrafı…

Heyecanları büyük! Neslihan Atagül ve Özge Özpirinçci şu sıralar hep aynı fotoğrafları yayınlıyor! 10

Özge Özpirinçci ise evlerini sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte iki kediyle paylaşıyorlardı. Şimdi onlara bir sevimli yavru köpek katıldı.

Yaz boyunca Bodrum ve Marmaris’te tatil yapan oyuncu, bir süre İstanbul’a gelmiş, daha sonra da yeniden Bodrum’a dönerek Aralık ayına kadar kalmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile oynayacağı ve Netflix’te yayınlanacak dizisi için yeniden İstanbul’a dönen oyuncu, aynı zamanda bir başka heyecan daha yaşıyor şu sıralar.

Bonita adını verdikleri bir köpeği sahiplenen Özpirinçci, son günlerde instagram’dan yaptığı paylaşımların neredeyse çoğunu sevimli dostu ile yapıyor.

Yaşadığı heyecanı takipçileriyle de paylaşan Özpirinçci’nin, güneşli bir günde birlikte bahçede otururlarken çekilen pozunu da aşağıda görebilirsiniz…

Heyecanları büyük! Neslihan Atagül ve Özge Özpirinçci şu sıralar hep aynı fotoğrafları yayınlıyor! 11