Ana sayfa Dizi Fragmanları Hiçbir dizinin başaramadığını TRT1’in Gönül Dağı dizisi yaptı!

Hiçbir dizinin başaramadığını TRT1’in Gönül Dağı dizisi yaptı!

tarafından ker_def

Gönül Dağı yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları ekranlara geliyor… Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Gönül Dağı, 4 Aralık’taki bölümüyle tüm kanallarda haftanın her günü ekrana gelen diziler arasında 2021-2022 sezonunun en yüksek reytingini alarak başarısını gösterdi.

Bu sezon için hiçbir dizinin çıkamadığı çok iyi reytingleri elde eden dizi, sezonun en başarılı yapımı olarak zirveye yerleşti. Bir dizinin başarması çok zor olan pozisyona gelen Gönül Dağı’nı en iyi reytingler noktasında Camdaki Kız ile Kuruluş Osman isimli diziler takip ediyor.

Gönül Dağı tüm kategorilerde en yüksek reytingleri elde ettiği için bir başka dizinin bu şeklide bir başarı sergilemesinin çok da mümkün olmadığını söyleyebiliriz. Reytingle üç kategoride de Türk dizileri arasında sezonun en yüksek reytingini alan Gönül Dağı, izleyicinin gözdesi olmaya devam ediyor.

Gönül Dağı’nın 43. Bölümü, 11 Aralık Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara geliyor. Ramazan ve Asuman yeniden kavuşabilecek mi? Dizide herkesin merakla beklediği soru bu… Ramazan ve Asuman’ın aşkları iyice çıkmaza girmiştir. İkisi için de umutlar iyice tükenmişken beklenmedik biri devreye girer.

Yıllar sonra oğluna kavuşan Döndü, Kenan için bir hayır yapmak ister. Cemile’nin bunu Yağmur için sanmasıyla oluşan yanlış anlama, Döndü, Cemile ve Veysel arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecektir?

Uçan arabayı yetiştirmeye çalışan Taner, Veysel ve Ramazan çizimleri yapacak birine ihtiyaç duyarlar. Ramazan’ın Asya’yı getirmesiyle çözülen problemin sonucunda amcaoğulları başarılı olabilecek midir?

Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor.  Gönül Dağı 43. Bölümüyle 11 Aralık Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de…