Ana sayfa Dizi Haberleri Hıçkırık dizisiyle ilgili şok iddia! Sırra kadem basmışlar!

Hıçkırık dizisiyle ilgili şok iddia! Sırra kadem basmışlar!

tarafından zk zk
Kanal D ekranlarına günlük dizi olarak gelen ancak reytingi düşük olunca kısa sürede ekrana veda eden Hıçkırık dizisiyle ilgili yaşanan gelişmeler çok şaşırttı.

Sabah’ta yer alan habere göre, 50 bölüm süren dizinin yapımcısının, çalışanlara ve oyunculara paraların ödemeyip kaçtıkları iddia ediliyor! Mağdurlar, yapım şirketi hakkında suç duyurusunda bulunacak.

KANAL D ekranlarında yayınlanan ve Kerime Nadir’in ‘Hıçkırık’ adlı romanından uyarlanan günlük dizi ‘Hıçkırık’; 10 Ocak’ta başlamış, 28 Şubat’ta yayınlanan 50’nci bölümüyle ekrana veda etmişti.

Hıçkırık dizisiyle ilgili şok iddia! Sırra kadem basmışlar! 7

Dizinin bitmesinin ardından yapım şirketi Birsel Yapım hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; oyuncular ve set ekibi, çalıştıkları 30 bölümün parasını alamadıklarını ve yapımcılar Sinan Akad ve Sevgi Birsel’e ulaşamadıklarını ileri sürdü. Yapımcıların adres ve telefon numaralarını değiştirerek sırra kadem bastıkları iddia edildi.

Dolandırıldıklarını iddia eden oyuncular ve set ekibi, alacaklarının 2 milyon liraya yakın olduğunu, 20 bölüme kadar ödeme yapan yapımcıların son 30 bölüm için ekibe defalarca söz vermelerine rağmen ödeme yapmadıklarını belirtti.