Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye, daha başlamadan resmen dayak yiyor! Ne gerek vardı onca eleştiriye?

Bizim Hikaye, daha başlamadan resmen dayak yiyor! Ne gerek vardı onca eleştiriye?

tarafından zk zk

Bizim Hikaye, daha başlamadan resmen dayak yiyor! Ne gerek vardı onca eleştiriye? 7

Bu hafta 14 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizi için “‘Shameless’ın itibarına sığınmadan da herhangi bir gecekondu mahallesi hikâyesi ‘bizim’ olurdu” ifadesini kullanan Şehirlioğlu, dizinin daha başlamadan dayak yediğini belirterek şöyle devam etti:

“Yönetmen Serdar Gözelekli, Episode isimli dergiye verdiği röportajda, o çok tartışılan “Türkiye’de ‘Shameless’ olur mu?” sorusunu yanıtlamaya çalıştı. “Biz bu üstten bakışı da anlayamıyoruz açıkçası. Ne yani ‘Shameless’ izleyicisi sevişme sahnesi için mi yedi sezondur ‘Shameless’ı izliyor? Bu mudur yani?” diye sitemli bir röportaj.

Bunu açıklamak zorunda kalması bile büyük saçmalık aslında. Çünkü ‘Bizim Hikâye’, ‘Shameless’ değil. Olması mümkün değil. Sevişme sahnesiz, steril ‘Shameless’ da değil. Bu bir yoksul mahallede hayata tutunma hikâyesi. Daha önce onlarca çeşidini izlediğimiz, ailenin sorumluluğunu üstlenen aklı başında kızın parçaları bir arada tutma savaşının öyküsü. Daha yeni ‘Kara Yazı’da gördüğümüz, daha da yeni ‘Kanatsız Kuşlar’da içimizi sıkan, çok daha önce ‘Benim Adım Gültepe’de müthiş bir versiyonu çekilen, ‘bizim’, adımız gibi bildiğimiz bir format.