Ana sayfa Dizi Haberleri Hikaye zayıflıyor, senarist çözüm arıyor! İşte Camdaki Kız dizisinde herkesi şaşırtacak karar!

Hikaye zayıflıyor, senarist çözüm arıyor! İşte Camdaki Kız dizisinde herkesi şaşırtacak karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi ekrana damga vuran yapımlardan birisi oldu. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin Kırmızı Oda dizisindeki müthiş işbirliği sonrasında Camdaki Kız dizisinde partner olmaları çok iyi düşünülmüş bir adımdı…

Ekrana çok başarılı şekilde başlayan ve çift haneli reytingleri uzun süre elde ederek perşembe akşamlarının birincisi olan Camdaki Kız, henüz yolun yarısındayken hikayesinde yaşanan çözülmeler ile büyük bir sorunla yüz yüze durumda bulunuyor.

Mahkum dizisinin etkili çıkışı ile bir grup izleyicisini rakibine kaptıran Kanal D dizisi için oyuncular bile gidişatın iyi olmadığının farkında ve mutlaka düzeleceğini söylemek durumunda kalıyor. Yani dizide sorunlar var ve herkes bunun farkında.

Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan Camdaki Kız’ın hikayesindeki zayıflama nedeniyle senaristler yeni adımlar atma kararı aldı. Bu kararın ilk yansımasını da 24 Şubat perşembe akşamı yayınlanacak olan 32. bölümde göreceksiniz.

Hikaye zayıflıyor, senarist çözüm arıyor! İşte Camdaki Kız dizisinde herkesi şaşırtacak karar! 7

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan ile hikayeye sonradan dahil olan Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri arasında ilk aşk yakınlaşması yaşanacak.

Bu yakınlaşma nereye kadar gider, Nalan ile Hayri aşkı izleyecek miyiz, bu henüz net değil. Ancak senaristlerin hikayeyi hareketlendirmek için Hayri karakterinin üzerine eğilecekleri artık net bir şekilde anlaşılıyor.

Dizideki imajı da değişen Hayri, artık Nalan’ın daha çok dikkatini çekiyor. Nalan ve Hayri arasında ilginç yakınlaşma başlıyor! Bu yakınlaşma da senaristlerin diziyi ayağa kaldırmak için ilk adımı attıklarının mesajı oldu.