Ana sayfa Foto Galeri Bizim Hikaye’yi ilk duyduğunda ‘Yok Artık’ diyen Hazal Kaya, Filiz’i aslında eskiden beri tanıyor!

Bizim Hikaye’yi ilk duyduğunda ‘Yok Artık’ diyen Hazal Kaya, Filiz’i aslında eskiden beri tanıyor!

tarafından ker_def

Bizim Hikaye'yi ilk duyduğunda 'Yok Artık' diyen Hazal Kaya, Filiz'i aslında eskiden beri tanıyor! 7

Ranini’ye konuşan Hazal Kaya, “Eleştirilerin tamamı dizi başlamadan geldiği için eyvah yanlış bir şey yapıyoruz gibi bir paniğe kapılmadık.Yapımcımızın da senaristimizin de yönetmenimizin de ne yapmak ve nasıl yapmak istediği çok netti. O ilk bölümde hep birlikte izlediğimiz samimiyet de aslında herkesin yaptığı işe hakimiyetiyle ilgiliydi” açıklamasında bulundu.

Dizinin orjinali olan Shameless’te Fiona karakterinden daha önce de çok etkilendiği ve Türkiye’de de böyle bir karakter olmasını esinlendiğini anlatan Hazal Kaya, “Elbette bu rengarenk karakter bize adapte edildiğinde o kadar da renkli olamayacaktı. Çünkü Shameless’ın Türk izleyicileri bile Fiona’yı hafif meşrep ağzı bozuk kenar mahalle kızı olarak tanımlıyorlardı her şeyden önce, okuduğumda bir kadın olarak yaralandığım yorumlar vardı Fiona hakkında ve bana bu kadar cüretkar olup olamayacağımı soruyorlardı. Aslında Fiona da tam olarak bu iki yüzlü ahlak anlayışına küfür ediyordu. Bu öfkeyi Filiz’e yüklemek boynumun borcu oldu tabii…” diye konuştu.