Ana sayfa Dizi İzle Hikmet, Esra’yı ziyaret ediyor – Bizim Hikaye 17. Bölüm

Hikmet, Esra’yı ziyaret ediyor – Bizim Hikaye 17. Bölüm

tarafından ker_def

Yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi eşlik ediyor.

Bizim Hikaye dizinin 2. sezonu öncesinde izleyicileri diziye ısıtmak amacıyla eski bölümlerden sahneler youtube’da yayınlanmakta. Dizinin resmi youtube sayfasında önceki sahnelerden bu bölümlere rastlayabilirsiniz. Videodan da o sahnelerden birisi izleyebilir ve aşağıdan detaylara da ulaşabilirsiniz.

Bizim Hikaye 17. Bölüm Özeti:
Barış büyük sırrını sonunda itiraf eder. Bu durum Filiz ile birlikte herkesi derinden sarsar. Ortaya çıkan gerçekler göz ardı edilecek gibi değildir. Filiz artık üst üste gelen yalanlardan yıkılır ve bir süre kafasını dinlemek ister. Bu sırada tüm aile başına bir şey geldiğini düşündükleri Filiz’i aramaya koyulur.

Filiz’in halinden kendini sorumlu tutan Barış’ın başına korkunç bir olay gelir. Bu olay herkesin onun hakkında endişelenmesine ve belki de Filiz’in incinen duygularının yeniden açığa çıkmasına sebep olacaktır.

Çocukları geri almak için Filiz’in yapabileceği tek bir şey kalmıştır: Cemil ile evlenmek. Fakat bu durum başta Barış olmak üzere kimsenin içine sinmemektedir. Bu evlilik olacak mı yoksa Filiz her şeye rağmen Barış’a dönecek midir?

Fikri tam da rahata erdiğini düşünürken yeni bir sorunla sarsılır. Bu şimdiye kadar başına gelen en ciddi durum olabilir. Fikri bundan kolay sıyrılacak gibi görünmemektedir.

Hikmet ve Rahmet Barış’ın büyük sırrıyla ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışırken aynı zamanda Cemil’in onları nasıl kullandığının da farkına varırlar. Çocukların Barış ve Cemil’e karşı duyguları değişecek midir? Muazzez’den gelen beklenmedik hediye ile yeni bir merak bulan Hikmet’in Esra’ya olan duyguları da yavaş yavaş değişmeye başlar.

Sırrını öğrenen Filiz’i kaybetmemek için her yolu denemeyi göze alan Barış için zaman daralmaktadır. Sevdiği kadını geri kazanmak için son hamlesi ne olacaktır?

Bizim Hikaye Resmi YouTube Kanalı: https://goo.gl/jVLV1Z

Oyuncular:
Hazal Kaya
Burak Deniz
Reha Özcan
Yağız Can Konyalı
Nejat Uygur
Zeynep Selimoğlu
Alp Akar
Ömer SevgiBizim Hikaye dizisinin konusu:

Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başlar hikayemiz… Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır;

Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet.

Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır.

Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.

Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur.

Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.

Bizim Hikaye Kim Kimdir?

Filiz (Hazal Kaya)
Barış (Burak Deniz)
Fikri (Reha Özcan)
Rahmet (Yağız Can Konyalı)
Hikmet (Nejat Uygur)
Kiraz (Zeynep Selimoğlu)
Fikret (Alp Akar)
İsmet (Ömer Sevgi)

FİLİZ GERÇEKTE HAZAL KAYA KİMDİR?

1997 yılında anne babası ayrılmıştır. Aynı zamanda Hazal Kaya’nın 7 yaşında baleye başladığı yıldır. Anne ve babası ayrıldıktan sonra annesiyle yaşamaya başladı.

Lisede eğitim hayatına devam ederken Cola Turka’nın reklam yüzü olmuştur. Henüz lisedeyken katalog çekimlerine ve bazı ajanslara başvuruda bulunmuştur.

İlk olarak Acemi Cadı, Sıla ve Taşların Sırrı dizisinde rol almıştır. Fakat ilk başrol oyunculuğunu 2007 senesinde ”Genco” dizisiyle yapmıştır. Dizide iyiden iyiye adını duyurmaya başlayan Hazal Kaya, 2009 yılında Aşk-ı Memnu dizisine geçmiştir. Asıl çıkışını ”Aşk-ı Memnu” dizisiyle yakalamıştır. Hazal Kaya son olarak 2011 yılında ”Adını Feriha Koydum” dizisinde Feriha karakteriyle başrol oynadı. İlk oynadığı film ise 2011 yılında gösterime giren Selçuk Aydemir’in yapımını üstlendiği ”Çalgı Çengi” filmidir.

BARIŞ GERÇEKTE BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Burak Deniz, 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Kolej Günlüğü” adlı dizide Onur karakterini canlandırırken,Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte oynadı.
2012 yılında “Sultan” dizisinde Tarık karakterini canlandırırken, Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak,Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ile oynadı.

2013 – 2014 yılları arasında “Kaçak” dizisinde Burak Topçuoğlu karakterini canlandırırken, Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin ile beraber rol almıştır.
2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız,Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar.
Filmleri ve Dizileri : Tatlı Küçük Yalancılar (Toprak) (TV Dizisi) Medcezir (Aras) (TV Dizisi) Kaçak (Burak Topçuoğlu) (TV Dizisi) Sultan (Tarık) (TV Dizisi) Kolej Günlüğü (Onur) (TV Dizisi)

FİKRİ GERÇEKTE REHA ÖZCAN KİMDİR?

Reha Özcan 5 Temmuz 1965 yılında Bingöl’de doğdu. Serhat Özcan’ın kardeşidir. Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra, lisans eğitimini, 1987 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde tamamladı. Profesyonel tiyatro hayatına, 1987 de Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda başladı.

1990-91 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu’na atandı. 1992-93 sezonunda İstanbul Antalya’ya yerleşti ve meslek hayatına Antalya Devlet Tiyatrosu’nda devam etti. Akdeniz Üniversitesi’nin Tiyatro kulübünü yönetmen olarak çalıştırdı. Reha Özcan, Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu’nda yönetmenlik de yaptı. 20102011 sezonunda, Bedensiz Kadın oyunu ile tekrar İstanbul Devlet Tiyatrosu’na tayin oldu. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, sinema tetelevizyon çalışmaları da yapmıştır. İlk olarak ”Naciyeyi Kim Sevmez” ve ”Dağlar Delisi” dizilerinde rol alan Reha Özcan, 2009 yılında 4. Uluslarlarası İpek Yolu Film Festivali kapsamında ”Bahtı Kara” filmindeki Adnan rolü ile ”En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü aldı. Reha Özcan, 2012 yılında da Emin Alper’in ”Tepenin Ardı” filminde Nusret rolü ile 3 Malatya Uluslararası Film Festivalinde ”En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü aldı. Reha Özcan, 2013 yılında Doğa Rutkay, İpek Tenolcay ve Sarp Akkaya ile birlikte ”Ölü Yada Diri” aksiyon filminde oynadı.

Bizim Hikaye Yağız Can Konyalı (Rahmet)

1991 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Altın Portakal Behlül Dal Juri Özel Ödülü ile En iyi Erkek Oyuncu Ödülünü almıştır. 176 cm boyunda olan oyuncu Bosh Ankastre reklamında oynamıştır.

Bizim Hikaye Dizisi Evrim Doğan

Ankara doğumlu olan Evrim Doğan 1977 yılında dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Anadolu Ünvst Devlet Konservatuvarından mezun olmuştur. 2004 yılında Cennet Mahallesi dizisi ile ilk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra Arka Sıradakiler dizisi ile 2007 yılında tanışmıştır. Şubat, Vicdan, Gülümse Yeter gibi dizilerde oynamıştır.

Bizim Hikaye Dizisi Nesrin Cavadzade (Tülay)

Bakü doğumlu olan Nesrin 1982’de dünyaya gelmiştir. 11 Yaşında Türkiye’yegelen Nesrin burada Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde okudu. Daha sonra oyunculuk üzerine eğitim alan Nesrin Cavadzade, Yersiz Yurtsuz dizisinde başrol oynayarak kendisini tanıtmayı başardı.

Bizim Hikaye Dizisi Nejat Uygur (Hikmet)

Duayen oyuncu ve tiyatrocu Nejat Uygur’un torunudur. İlk film deneyimini Kaçma Biradef filmi ile yapan torun Nejat Uygur, vine’da 300 civarı komedi türü videoyla ismini duyurmuştur. Kendi halinde yaşamak isteyen Nejat Uygur üniversite okumayı istememiş ve eğitim kurumlarını bir ticarethane gibi görmektedir.

Bizim Hikaye Dizisi Pınar Töre

Bilkent Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur. 1979 Ankara doğumlu olan oyuncunun çok başarılı yapımlarda oldukça iyi performanslar göstermesine rağmen ne yazık ki hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır.

Bizim Hikaye Dizisi Korhan Fırat

1988 Erzincan doğumludur. 188 cm boyunda olan(171-182-188 cm olduğu yönünde farklı bilgiler vardır) oyuncu 80 kg ağırlığındadır. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan oyuncu Mehmet Korhan Fırat, Şefkat Tepe dizisinde oynadığı Keskin Nişancı Şahin rolü ile tanınmıştır.

Bizim Hikaye Dizisi Mehmetcan Mincinozlu(Polis Cemil)

Bizim Hikaye Dizisi Alp Akar (Fikret)

2006 yılında İstanbul’da doğan Alp Akar 11 yaşındadır. Orta Öğretime devam eden Alp Akar, Canım Ailem dizisi ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Ezel, Geniş Aile, Umutsuz Ev Kadınları, Hayat Dediğin, Vicdan, Kertenkele ve Çifte Saadet gibi dizilerde rol almıştır.

Bizim Hikaye Zeynep Selimoğlu (Kiraz)