Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan’ın yeğenleriyle halini görmelisiniz! Hande Soral’ın geyik sevinci, fotodan taştı!

Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan’ın yeğenleriyle halini görmelisiniz! Hande Soral’ın geyik sevinci, fotodan taştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü kadın oyuncu, üçü de şu anda ekranda. Hepsi de çok konuşulan, oyunculuklarıyla konuşturan, kariyerlerinde en güzel dönemleri yaşayan isimler. Rol aldıkları projelerin yanı sıra sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da gündem oluyorlar. Başarılı bu üç ismin son instagram paylaşımlarına bir bakalım…

İlk sırada Hilal Altınbilek var… Oyuncu, 3 sezondur ekranda olan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha karakterine hayat veriyor.

Kariyerinde hızlı bir çıkış yaşatan Züleyha’yı başarılı bir şekilde oynuyor. Performansı ile beğeni toplayan oyuncu, ayrıca güzelliği ile de göz dolduruyor ekranda.

Adana’da yapılan çekimler nedeniyle ailesinden uzakta. Zaman zaman İstanbul’a geliyor. Yine bir fırsat bulmuş olacak ki yeğeni Kumsal ile buluşmuş.

Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan'ın yeğenleriyle halini görmelisiniz! Hande Soral'ın geyik sevinci, fotodan taştı! 10

Oyuncunu keyfine diyecek yok. Yeğeni ile keyifli oyunlar oynayan Hilal Altınbilek’in eğlenceli hallerinden bir başka kare de aşağıda…

Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan'ın yeğenleriyle halini görmelisiniz! Hande Soral'ın geyik sevinci, fotodan taştı! 11

Şu sıralar Masumiyet isimli dizide oynadığı Ela karakteri ile büyük dikkat çeken İlayda Alişan da yeğen keyfi yaşıyor. Ablasının kızı Ayşe Nil’i kucağından indirmiyor oyuncu.

Yeğenine o kadar düşkün ki sık sık onunla pozlarını paylaşmakta. Geçtiğimiz günlerde sete ziyarete de gelmişti ablası ve yeğeni.

İlayda Alişan, yine bir başka set ziyaretinde yeğeni ile aşağıdaki pozu verdi….

Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan'ın yeğenleriyle halini görmelisiniz! Hande Soral'ın geyik sevinci, fotodan taştı! 12

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin bir başka oyuncusu Hande Soral’ın ise gittiği doğal parkta karşılaştığı bir geyik ile muhabbeti, çocuklar gibi coşturmuş oyuncuyu.

Geyiğe elleriyle ot yediren Hande Soral’ın yüzündeki ifadeden, bu durumdan hayli mutlu olduğu görülmekte. Dizinin çekimlerinden fırsat bulan Soral, bu keyifli turunu takipçileriyle de instagram sayfasından paylaştı…

Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan'ın yeğenleriyle halini görmelisiniz! Hande Soral'ın geyik sevinci, fotodan taştı! 13