Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal Altınbilek’e çok zor soru! Bir Zamanlar Çukurova izleyicisi sosyal medyada isyan etti!

Hilal Altınbilek’e çok zor soru! Bir Zamanlar Çukurova izleyicisi sosyal medyada isyan etti!

tarafından ker_def

Ünlü Oyuncu Hilal Altınbilek, Karagül dizisindeki Özlem karakteriyle büyük dikkat çekmiş ve sonrasında Bir Zamanlar Çukurova ile ekrana gelmeye başlamıştı.

Televizyongazetesi/Detay – Dizide Züleyha karakterini oynayan Hilal Altınbilek, hayran sayısını bu diziyle daha da arttırdı.

Güzelliğinin yanı sıra başarılı oyunculuğuyla beğeni toplayan ünlü oyuncu, yeni bölüm öncesinde instagram sayfasından diziden bir sahnenin fotoğrafını paylaştı.

Elinde şemsiyeyle yine şık bir kıyafet giymiş olan Züleyha’nın bu fotoğrafına takipçileri beğeni ve yorum yağdırıyor.

Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık ile birlikte dizide rol alan oyuncuya takipçileri diziyle ilgili eleştirilerini sıralamaya da başladılar.

Yapılan yorumlarda dizide bir türlü Züleyha’nın yazdığı mektubun Yılmaz’ın eline ulaşmamasına isyan eden izleyiciler, hikayenin tıkandığı, eskisi gibi sürükleyici olmadığı, artık sıkmaya başladığı şeklindeki eleştirilerini sıralıyorlar.

Aynı zamanda ünlü oyuncuya dizi eleştirilerini yazarken “Hilal Hanım, hep aynı şeyleri izliyoruz, bu sizi rahatsız etmiyor mu?” şeklinde bir takipçisinin sorusu da pek çok kişinin düşüncesine tercüman olmuş gibi görünüyor.

“Başta iyi gidiyordunuz sıktı, Yılmaz vurula vurula bi hal oldu yeter, anlat artık Züleyha gerçekleri Yılmaz’a” şeklinde pek çok serzenişte bulunan takipçiler, aynı konu etrafında dönüp durulmasından çok sıkıldıklarını dile getirmekteler.

Bu arada bir takipçisinin Hilal Altınbilek’in fotoğrafına yaptığı şu yorumu okuyanlar ise gülüyor: “Yeter artık yaaa kaç bölüm oldu mektup dan haber alınamıyor müge anliyimi çağıralım illa.”

İşte Hilal Altınbilek’in son instagram paylaşımı:

#birzamanlarçukurova 33 ?

Hilal Altınbilek'e çok zor soru! Bir Zamanlar Çukurova izleyicisi sosyal medyada isyan etti! 7