Ana sayfa Dizi Haberleri Hırsızlıktan tutuklanan figüran ile ilgili Payitaht Abdülhamid dizisine haksızlık yapılıyor!

Hırsızlıktan tutuklanan figüran ile ilgili Payitaht Abdülhamid dizisine haksızlık yapılıyor!

tarafından ker_def

TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamid’in yapım şirketi hırsızlık yapan oyuncuyla ilgili açıklama yaptı. Hırsızlıktan yakalanan kişi aslında dizinin oyuncu kadrosunda değil. Sadece günlük çekimler için bir ajans tarafından figüran olarak tutulmuş… Yapımcı firma da konuya bildiri yayınlayarak açıklama getirdi. İnternet medyasında dizinin oyuncunun hırsızlıktan yakalandığı şeklindeki haberler ile Payitaht Abdülhamid dizisine biraz da haksızlık yapıldığını değerlendiriyoruz.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir eve giren hırsız, 2 laptop, 3 karton sigara ve 200 TL para çaldı. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarından eşkalini belirlediği şüpheli G.G.’yi, TRT 1’deki Payitaht Abdülhamid dizisini izlerken görüp, tanıdı. Payitaht dizisinde rol alan G.G, dizi setinden çıkarken gözaltına alındı.

Hırsızlıktan tutuklanan figüran ile ilgili Payitaht Abdülhamid dizisine haksızlık yapılıyor! 7

Payitaht Abdülhamid’in yapım şirketi Es Film konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bugün internette çıkan haberde belirtilen (G. G.) şahsın, dizimizin 27. bölümü için yerel figürasyon ajansından gelen, kalabalık sahnelerdeki figüran kadrosu içinde yer alan bir isim olduğu tespit edilmiştir. Bu tip sahneler için ajanstan gelen günlük 300 ila 500 kişinin içinde olan ve sadece bir çekim günü yer almış şahsın şirketimizle ve projemizle basına yansıdığı şekli ile bir oyunculuk bağı bulunmamaktadır. Ekranların en geniş oyuncu kadrosuna sahip, saygın ve usta isimlerinin yer aldığı projemiz Payitaht Abdülhamid’in ve şirketimizin bu kişi ve olay ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Emniyet güçlerimize teşekkür eder, kamuoyuna saygı ile duyururuz.”