Ana sayfa Dizi Haberleri Hızır, namlunun ucunda! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde neler olacak?

Hızır, namlunun ucunda! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde neler olacak?

tarafından zk zk
Atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 12 Haziran Salı akşamı sezon finali olan 107. bölümle ekrana gelecek.

EDHO’nun sezon finali tanıtımı yayınlandı. Dizide namluların hedefi haline gelen Çakırbeyli ailesi zor bir dönem yaşıyor.

Hızır Çakırbeyli intikam yemini ederek, ‘Tutunacak tek şey var intikam. Buna tutunurken de kim ölür kim kalır bilmem’ diyor. Diğer yandan ise Meryem ve Hızır mahkemede boşanıyor.

Yapımcılığının Raci Şaşmaz’ın üstlendiği, Raci Şaşmaz-Bahadır Özdener ikilisinin kaleme aldığı, başrollerinin Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Olgun Şimşek, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer’in üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yapıyor.

12 Haziran Salı akşamı sezon finaliyle ekrana gelecek olan EDHO’nn 107. bölümünde sürpriz gelişmeler olacak. Yaşar’ın nikahını bombalı araçla kana bulayan Ziya’nın hedefinde bu defa Hızır Çakırbeyli var.

Hızır, namlunun ucunda! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde neler olacak? 7

Aldıkları darbeler karşısında sarsılan Hızır Çakırbeyli intikam yemini ederek, ‘Tutunacak tek şey var intikam. Buna tutunurken de kim ölür kim kalır bilmem.
Madem bizi bitirmeye kast ettiler.

Onlar bizi bitirmeden bizim onları bitirmemiz için son günlerimiz’ diyor. Diğer yandan ise Meryem eşi Hızır’dan boşanmakta kararlı davranıyor. Hızır’a ‘Bir ailenin kalmasını istiyorsan ölecekleri yanına al. En azından kalacaklara bir iyilik etmiş ol. Boşanalım’ diyen Meryem soluğu mahkemede alıyor.