Ana sayfa Dizi Fragmanları Hızır’ın yanında senin gibisini görmedim! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bu söz kavga çıkardı!

Hızır’ın yanında senin gibisini görmedim! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bu söz kavga çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 173 bölümü geride kaldı. 6. sezonu ile yoluna devam eden dizi, geçtiğimiz hafta reytinglerini de gayet iyi noktalara doğru taşımıştı. Masumlar Apartmanı dizisine göre daha düşük reytingler alarak ikincilikte kalsa da EDHO, istikrarlı yapısı sonucu kemik izleyicisini elinde tutuyor.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer, Emir Benderlioğlu gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizinin yeni sezonuna Bahar karakteri ile Pelin Akil de katılmıştı. Daha diziye ilk girişinde Hızır’ı vurması ile öne çıkan Bahar karakteri şimdi de onun yanından ayrılmıyor.

Kadınlar buluşmasında Bahar, zor duruma düşecek. “Hızır abinin arkasına saklanıp kendini koruyacağını zannediyorsan çok uzun sürmez” diye laf yiyen Bahar, tehditlerin kendisini bir şeyden vaz geçiremeyeceğini söylüyor.

Hızır’ın yanında çok kadın gördüğünü söyleyen Hatice, “Ama senin gibisini görmedim” diyerek laf atıyor. Bahar ile Hatice arası geriliyor. Hatice’nin tokat atmasına Bahar fırsat vermiyor. Dizide kadınlar arasında büyük bir savaş başladı. Bahar’ın şu sözleri de çok anlamlı: “Hızır’ın evinde ben olurum, işte o zaman sen olamazsın.”

Bahar sonunda amacına da ulaşacak. Hızır, elinde yüzük ile karşısına çıkıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 1 Aralık Salı akşamı yayınlanacak 174. bölümünden ilk fragmanı videoda izleyebilirsiniz.