Ana sayfa Sosyal Medya Hızlı yükselişi ile göz dolduran Mina Derman’a bu sefer de Oktay Kaynarca destek çıktı!

Hızlı yükselişi ile göz dolduran Mina Derman’a bu sefer de Oktay Kaynarca destek çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2002 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mina Derman, son dönemde üst üste yer aldığı projeler ile kariyerinin daha başında çok önemli fırsatlar elde etti. Henüz 17 yaşındayken oyunculuk yapmaya başlayan Mina Derman’ı ilk olarak 2019 yılında İncir Ağacı isimli dizide ve ardından da Bir Annenin Günahı’nda Zehra olarak gördük.

Mina Derman ardından Baş Belası isimli atv dizisinde Sıla karakteri ile dikkat çekti. En son bu sezonun etikili dram dizilerinden olan Oğlum’da Ceren karakteri ile göz doldurdu. Mina Derman’ın genç yaşına rağmen üst üste rollerde yer alması ve yetenekleri ile de dikkat çekmesi kendisine yeni bir proje daha getirdi.

Oktay Kaynarca, bu genç yeteneğe başrolünde yer aldığı ve yapımcısı olduğu yeni dizisinde rol verdi. Suna isimli karakter ile yakında Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi için sete çıkacak olan genç oyuncu, sektördeki birçok ünlü isim ile aynı sette olmanın da farkını yaşayacak.

Hızlı yükselişi ile göz dolduran Mina Derman'a bu sefer de Oktay Kaynarca destek çıktı! 14

Oktay Kaynarca’nın yanı sıra; Işıl Yücesoy, Ebru Özkan, Ragıp Savaş, İnanç Konukçu, Pelin Akil, Gülenay Kalkan, Ali Seçkiner Alıcı, Hakan Karahan gibi önemli isimler bu projede buluşuyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi genç yetenekler açısından da tecrübeli isimlerin deneyimlerinden yararlanma fırsatı elde edecek. Mina Derman da hikayede Ebru Özkan’ın canlandıracağı Leyla karakterinin kızı Suna olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Onur Tan’ın ön hazırlıklarını uzun süredir yaptığı ve yönetmen olarak da dizinin başında bulunacağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, Mina Derman gibi genç yeteneklerin kendilerini göstermesi için iyi bir fırsat olacak.