Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisi için ne büyük talihsizlik oldu!

Hizmetçiler dizisi için ne büyük talihsizlik oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kanal D ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlayan Hizmetçiler dizisinin 2 bölümü izleyicilerle buluştu. İddialı başlayan ama reytinglerle bu iddiasını sergileyemeyen dizi, 3.bölümüyle 21 Mart Cumartesi günü ekranda olacak.

Ancak Fabrika Yapım imzalı dizinin setinde çekimlere koronavirüs salgını nedeniyle ara verildi. Stok bölüm ile ne kadar idare edilebilir bilinmiyor. İlk 2 bölümü ile reyting sorunu yaşayan, bu durumu düzeltme fırsatını da koronavirüs nedeniyle kullanması zor olduğu anlaşılan Hizmetçiler dizisi, kötü bir zamana denk geldi.

Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizi, belirsizlik ortamında Kanal D tarafından reytingleri de düşük geldiği bu noktada ne kadar desteklenir bu da bilinmiyor.

Ancak olağanüstü günler yaşadığımız bu dönemde, dizi setlerinin ne kadar süre erteleneceği, çekimlerin ne zaman başlayabileceği gibi ucu açık konular en çok da yeni yapımları vuracak. Henüz oturmuş ve hali hazırda ciddi bir kitlesi olmayan yapımlar, biraz da dönemin getireceği kaos nedeniyle kanallar tarafından sahiplenilmeyebilir.

Hizmetçiler dizisi de bu şanssızlığı yaşayabilecek yapımlardan birisi olarak gözüküyor.