Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisi sosyal medyada iz bırakarak başladı!

Hizmetçiler dizisi sosyal medyada iz bırakarak başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hizmetçiler uzun süredir tanıtımları ile dikkat çekmekteydi. Dizinin ilk bölümü 7 Mart Cumartesi akşamı ekrandaki yerini aldı. İlk bölümün ardından da sosyal medyaya birçok mesaj düştü. Hizmetçiler dizisi kısa sürede TT listesinde yer aldı ve binlerce mesajla birlikte de Türkiye gündeminde uzun bir süre kaldı.

Yapımcılığını Fabrika Yapım’ın üstlendiği Hizmetçiler’in başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir paylaşıyor. İzleyiciler yapımı aşırı entrika dolu olarak buldu.

Deniz Baysal’ın canlandırdığı Ela ile Seçkin Özdemir’in hayat verdiği Yiğit karakterleri için hem ElYiğ tagları açılmaya başlandı. İzleyiciler bu iki karakteri birbirine yakıştırdı.

Hizmetçiler dizisi sosyal medyada iz bırakarak başladı! 10 Hizmetçiler dizisi sosyal medyada iz bırakarak başladı! 11 Hizmetçiler dizisi sosyal medyada iz bırakarak başladı! 12

Dizinin ilk başlarında sıkılan izleyiciler sonrasında ilgilerinin açıldığını ve beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Hizmetçiler dizisini pek beğenmediğini ya da ilk bölümden pek de bir şey anlamadığını belirten yorumlar da yapıldı.

Dizide kimi izleyiciler saçma olduğunu düşündükleri sahneler de izlediklerini belirterek twitter’da bunları yazdı.

Hizmetçiler dizisi sosyal medyada iz bırakarak başladı! 13