Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisindeki büyük soruna Deniz Baysal yorumu!

Hizmetçiler dizisindeki büyük soruna Deniz Baysal yorumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hizmetçiler, Kanal D ekranında izleyicilerle ikinci bölümüyle 14 Mart Cumartesi akşamı buluştu.Dizinin ilk bölümünün reytingleri ne iyi ne de kötü olarak değerlendirilmişti. Yapımın ilerleyebilmesi için ikinci bölümün iyi reyting alması şart. İlerleyen bölümlerde neler olur, bunu kestirmek zor.

Hizmetçiler dizisinin oyuncuları Hürriyet gazetesine konuştu. Deniz Baysal, Aleyna Solaker ve Algı eke yaptıkları açıklamalarla dizi hakkında detaylar verdi.

Deniz Baysal’a göre dolu dolu bir dizi geldi. Önceki sezon Söz dizisinde Savcı Derya olarak izlediğimiz Baysal, dizide Ela karakterine hayat veriyor.

Baysal, “Sadece entrika izlemek istemiyorsa seyircimiz ya da sadece gülmek istemiyorsa, hem kafasını rahatlatabileceği bir yandan da düşünebileceği, bir yandan keyiflenebileceği çok sahnemiz var” açıklamasında bulundu.

Diziyle ilgili yorumlar çok fazla karakter olması ve fazlaca da kafa karıştırdığı şeklindeydi. Deniz Baysal bu konuda izleyicilerin içini rahatlattı ve “Karakterler bölüm geçtikçe daha da eğrilecek ve seyirci daha da eğlenecek diye düşünüyorum” dedi.

Hizmetçiler dizisi hakkında karar vermek için 5-6 bölümün geçmesi gerekecek.