Ana sayfa Dizi Haberleri Hodri meydan! Ramo dizisi için büyük test!

Hodri meydan! Ramo dizisi için büyük test!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda en çok merak edilen konulardan birisi de Ramo dizisindeki değişimin işe yarayıp yaramayacağı… Adana’da başlayan Ramo’nin hikayesinin çok ses getireceği umut ediliyordu. Ancak beklenen olmadı… Araya pandeminin girmesi belki de Ramo dizisi adına çok önemli bir zaman kazandırdı.

Hikaye değişti… Mekan değişti… Birçok oyuncu değişti… Dizi tam bir aksiyon yapımına evrildi… Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum. İdil Fırat ve Yiğit Özşener dizininin başrollerinde yer almaya devam ediyor.

Ancak İlhan Şen, Görkem Sevindik, Hakan Salınmış, Cemre Baysal yeni sezonda olmayacak… Hikaye İstanbul’a taşındı. Yani Adana devri kapandı…

Artık Ramo bir güç sembolü ve kahraman edasında… Yakın dövüş sahnelerinin yanı sıra aksiyon dolu anlar da Ramo dizisinin yenilenen halinin gösteriş kısmı…

Peki Ramo’daki bu büyük değişim sonuç verecek mi? Yani dizi izleyici kitlesini artırabilecek mi? İşte bunu Eylül ayında görebileceğiz. Ramo dizisi büyük bir testten geçecek. İlk sezonda beklentiler karşılanamadı, ikinci sezonda bakalım bu değişim yüksek reyting getirecek mi?