Ana sayfa Sosyal Medya Hülya Avşar ve Deniz Çakır’ı karşı karşıya getiren Yaşı 19 dizisinin detayları!

Hülya Avşar ve Deniz Çakır’ı karşı karşıya getiren Yaşı 19 dizisinin detayları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay — 2021 yılının önemli dizilerinden birisi de Yaşı 19… Gold Film imzalı bir proje. Faruk Turgut dizi için uzun süredir hazırlık yapıyordu ve sonunda projenin de tüm detayları ortaya çıktı… Dizi yine Fox TV için hazırlanıyor..

TV100’den gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin ekibi hazırlıkları tamamlamak üzere. Sete çıkmak için belirlenen tarih ise hafta sonu olarak gözüküyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay bulunuyor… Atay daha önce Ruhsar, Bir İstanbul Masalı gibi etkili dizilerin de yönetmenliğini yapmıştı. Ancak 8 yıldır dizilerde görünmüyordu ve Yaşı 19 ile birlikte yeniden dizi setlerine dönüş yapmış olacak.

En son Zalim İstanbul dizisinin de senaryosunu yazan Sırma Yanık, Yaşı 19’u üstlenen senarist oldu. Fazilet Hanım ve Kızları, Adını Feriha Koydum gibi yapımları da yazan Sırma Yanık, kalemi etkili isimlerden birisi olarak biliniyor.

Hülya Avşar uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapacak. Ayrıca başrolde birlikte yer alacağı Mehmet Aslantuğ ile de 25 yıl sonra yeniden aynı sette buluşacak.

Deniz Çakır da en son Vurgun dizisinden sonra yeniden dizi setlerine Yaşı 19 ile dönüş yapacak. 3 başrol oyuncusu da geniş bir hayran kitlesine sahip ve dizinin sadece kadrosuyla bile izleyicide büyük bir kredisi olacağı kesin…

Deniz Çakır ve Hülya Avşar’ı karşı karşıya getiren rolleriyle dikkat çekeceği Yaşı 19 dizisinde, iki annenin çocuklari için verdikleri büyük mücadeleyi izleyeceksiniz.