Ana sayfa Dizi Haberleri Hülya Avşar’dan Deniz Çakır’a destek: Hiç öyle bir şey yok!

Hülya Avşar’dan Deniz Çakır’a destek: Hiç öyle bir şey yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Masumiyet dizisinin setinden ilgin iddialar medyaya yansımıştı. Başrollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un rol aldıkları dizi daha başlamadan sette karavan krizi çıktığı ile ilgili bir iddia konuşulmuştu.

Deniz Çakır’ın kendi karavanını küçük bulduğu ve bu duruma itiraz edip dizinin iki oyuncusu İlayda Şahin ve Serkay Tütüncü’nün ortak kullandıkları karavana yerleştiği haberleri gündeme gelmişti.

Bu iddiaların arkasından dizinin kostüm asistanı tarafından adliyeye şikayet edilen Deniz Çakır’ın, hakaret ettiği ile ilgili konu da günlerdir medyada yer almakta.

Yaşanan bu konular hem yapımcı firma hem de Deniz Çakır tarafından yalanlanmıştı. Çakır, kendisine iftira atıldığını söyleyerek kendi isteğiyle istifa eden kostüm asistanının sözlerine itibar edilmemesini istemişti.

Dizinin yapımcısı Gold Film de bu iddia üzerine sette diğer çalışanlarla konuşulduğu ve böyle bir olayın doğru olmadığını ifade etmişti.

Hülya Avşar'dan Deniz Çakır'a destek: Hiç öyle bir şey yok! 8

Dizinin bir diğer oyuncusu Hülya Avşar, sokakta karşılaştığı tv100 kameralarına konuyla ilgili soru üzerine bir yanıt verdi. Avşar, Deniz Çakır ile ilgili karavan konusu sorulduğunda şu sözleri kullanarak meslektaşına destek verdi:

Hülya Avşar'dan Deniz Çakır'a destek: Hiç öyle bir şey yok! 9

“Yok hayır hiç ben öyle bir şeye denk gelmedim. Öyle biri de değil. Neden öyle oluyor anlamadım. Çok tatlı, çok şeker. Zaten ben Deniz’i eskiden tanıyorum. Öyle bir şey de hiç bizim kulağımıza gelmedi. Nerden çıktı bu anlamadım.”

Bu arada dizinin setinde çok keyifli çalıştıklarını, setleri özlediğini de ekleyen oyuncu, tüm ekibin ve oyuncuların da iyi anlaştığını aktardı ve

“Çok keyifli, muhteşem. Ben de özlemişim tabii ki. Ekibimiz de çok keyifli. İşimiz de çok güzel. Kendini tekrar etmeyen güzel bir hikayesi var. Sette herkes birbirine son derecek nazik, saygılı. Gayet güzel gidiyoruz. Zaten ben izin vermem böyle bir düzene. Onlar da öyle bir insan değil, hiç birisi öyle bir insan değil. Mehmet keza eskiden beri birbirimizi tanıyoruz ve çok keyifli gidiyor, Yönetmenlerimiz öyle, bizimle birlikte çalışanlar öyle” diye konuştu.

İşte Hülya Avşar’ın röportajının tamamı: