Ana sayfa Dizi Haberleri Hülya Darcan, Şeref Sözü dizisi heyecanı yaşıyor!

Hülya Darcan, Şeref Sözü dizisi heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şeref Sözü dizisinin çekimleri Ege’de özel olarak hazırlanan ve plato gibi de dizayn edilen Kalem Adası’nda başlamıştı. Tolgahan Sayışman, Şampiyon dizisinden sonra yeni sezonda Şeref Sözü ile ekrana dönüş yapacak.Ünlü oyuncunun dizide annesini canlandıran Hülya Darcan bir hayli heyecanlı…

Kameralara konuşan usta oyuncu, yeni projenin hazırlığını yaptıklarını ve hayatında her şeyin normal olduğunu söyledi. Şeref Sözü’nün bir dönem dizisi olmadığını anlatan oyuncu, hikayenin günümüzde geçtiği vurguladı.

Hülya Darcan, “Ayvalık’a gideceğim, çekimler orada olacak. Çekimler Dikili’nin Kalem Adası’nda yapılacak” diye konuştu. Hülya Darcan, kızı Zeynep ile ilgili sorularda ise bir polemik oluşmasından çekindi.

Hatırlanacağı üzere Zeynep Korel, annesini ve kardeşi Bergüzar Korel’i suçlayan açıklamaları basında yer almıştı. Hülya Darcan, “Hiçbir şey söylemek istemem. O benim evladım. Tabii ki konuşuyorum. Çok iyiyiz” diye konuştu.

Diriliş Osman dizisinde Hayme Ana karakterine uzun süre hayat veren ünlü oyuncu, Kuruluş Osman dizisi ve başrol oyuncusu Burak Özçivit’i de övdü.