Ana sayfa Dizi İzle Hüsnü’den, Tekin’e baba drifti! Arka Sokaklar 498 Bölüm

Hüsnü’den, Tekin’e baba drifti! Arka Sokaklar 498 Bölüm

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 498. Bölümde Hüsnü oğlu Tekin’e, arabasına gelen 5000 Liralık drift cezası yüzünden kendi cezasını kesiyor! Dizinin en neşeli anları da bu sahnede yaşandı. Hüsnü Komiser yine yaptı yapacağını. Tekin de eğlenceli sahnelerin odağında yer aldı. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Tekin, kız arkadaşı ile oyun izlemeye gitmektedir. Giderken de Hüsnü’nün arabasını almıştır. İki genç arabanın içinde kahve içmektedir. Bu sırada Tekin’in kahvesi kızın üstüne dökülünce arabanın hakimiyetini kaybeder. Araba sağa sola savrulur. Ertesi gün gecenin faturası Hüsnü’nün eline gelir. Drift yapmaktan dolayı arabaya 5000 Lira ceza gelmiştir. Hüsnü soluğu evde alır ve Tekin’e kendi cezasını keser.

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)