Ana sayfa Dizi Arşivi Huzur Sokağı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Huzur Sokağı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Huzur Sokağı, Set Film ile ATV İç Yapımlar’ın imzasını taşıyan, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı, senaryosunu Funda Çetin’in kaleme aldığı, Şule Yüksel Şenler’in aynı isimli romanından uyarlanan dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

2 sezon ekranda kalan dizi toplamda 67 bölüm olarak yayınlandı. Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Yeşim Salkım gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Huzur Sokağı, oldukça sevilen bir diziydi.

Huzur Sokağı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: ATV
Yapımcı: Set Yapım- ATV İç Yapımlar
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 7 Eylül 2012- 18 Nisan 2014
Mekan: İstanbul
Süresi: 90 dakika
Müzik: Cem Tuncer, Nail Yurtsever, Ercüment Orku
Başrol: Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Yeşim Salkım.
Oyuncular: Paşhan Yılmazel, Fatma Karanfil, Hakan Eratik, Nilgün Kasapbaşoğlu, İpek Özkök, Serdar Yeğin, Caner Kurtaran, Suavi Eren, Fatoş Silan, Belgin Erdoğan, Feyza Çıpa, Taylan Güner, Seray Kaya, Onur Tuna.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizi yayınlandığı dönemde sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı.

Twitter: https://twitter.com/dizihuzursokagi
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/feyzbilal
Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/klasik-diziler/huzur-sokagi/hakkinda

TÜM HABERLER:

Huzur Sokağı dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Herkesin büyük özlem duyduğu, huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesinin anlatıldığı Huzur Sokağı dizisi yayınlandığı tarihlerde ekranlara damga vurdu ve unutulmaz diziler arasında yerini aldı. Yazar Şule Yüksel Şenler’in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, 1970’lerde ‘Birleşen Yollar’ adıyla başrollerinde Türkan Şoray ve İzzet Günay’ın oynadığı bir sinema filmi olarak da çekilmişti.

Huzur Sokağı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Bilal, kendi halinde insanların yaşadığı bir sokakta doğup büyümüş, vicdanlı, iyiliksever, azimli, sabırlı, ağırbaşlı ve çalışkan bir delikanlıdır. Babasını küçük yaşta kaybettiği için annesinin ve kız kardeşinin sorumluluğunu üstlenmiş. Üniversitede okuyor, geceleri taksicilik yaparak evin geçimini sağlıyordur. Feyza ise İstanbul’un tanınmış zenginlerinden Necmettin Bey’in kızıdır.

Modern değerlerle büyütülmüş, özgüveni yüksek, özgür, inatçı ve biraz da şımarık bir kızdır. Annesini küçük yaşta kaybeden Feyza, vaktinin çoğunu arkadaşlarıyla geçirip, gezmeyi ve eğlenmeyi çok seven bir kişiliktir. Ama aynı zamanda sevgi dolu, merhametli, vicdanlı, düşünceli bir ruhu vardır ve hiç âşık olmamıştır.

Farklı dünyaların insanları olan Bilal ve Feyza’nın aşkları, huzur dolu bir semtin fon olduğu bir mahallede yaşanır. Zengin ve fettan kız Feyza, mahallenin mutaasıp genci Bilal’i baştan çıkarmak isterken, ona aşık olup kendi yaşamını değiştirmeye başlar. Ama bu aşkın başlangıç sebebi gizli kalmayacak, mutluluk uzun sürmeyecektir.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Kutsi (Bilal)
Selin Demiratar (Feyza)
Sinem Öztürk (Şükran)
Güven Hokna (Saadet)
Yeşim Salkım (Emel)
Hakan Eratik (Kerim)
Gökhan Mete
Paşhan Yılmazel
Fatma Karanfil
Nilgün Kasapbaşoğlu
İpek Özkök
Serdar Yeğin
Caner Kurtaran
Suavi Eren
Fatoş Silan
Belgin Erdoğan
Feyza Çıpa
Taylan Güner
Seray Kaya
Onur Tuna

Huzur Sokağı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Huzur Sokağı dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi. Dizinin çekimleri ağırlıklı olarak, Sarıyer Büyükdere Mahallesi’nde yapıldı.

JENERİK:

Huzur Sokağı dizisinin müzikleri Cem Tuncer, Nail Yurtsever ve Ercüment Orkuta ait. Dizinin jenerik müziği de yayınlandığı dönemde hafızalarda yer etti.

Huzur Sokağı Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Huzur Sokağı dizisinin tüm fragmanlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Tüm Fragmanları izlemek için lütfen tıklayınız.

TÜM BÖLÜMLER:

Huzur Sokağı dizisi 7 Eylül 2012 tarihinde ATV’de ekranlara gelmeye başladı. Konusu ve oyuncu kadrosu ile yayınlandığı döneme damga vuran dizi izleyici tarafından çok sevilerek kısa sürede sahiplenildi ve 2 sezon boyunca devam etti. 18 Nisan 2014 tarihinde 67. Bölümü ile final yaparak ekranlara veda eden Huzur Sokağı dizisinin tüm bölümlerini ATV’nin internet sitesinden veya youtube üzerinden izleyebilirsiniz.

UNUTULMAZ SAHNELER

Huzur Sokağı dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin diğer özel videolarını izlemek isteyenler ise videolara ATV’nin internet sitesinden ulaşabilirler.

Özel sahneleri izlemek için lütfen tıklayınız…

YURT DIŞINDA ‘HUZUR SOKAĞI’ DİZİSİ

Türkiye’de gördüğü ilgiden sonra yurt dışında da pek çok ülkeye pazarlanan Huzur Sokağı dizisi aralarında Birleşik Arap Emirlikleri ve Endonezya’nın da bulunduğu birçok ülkede yayınlandı. Huzur Sokağı ayrıca 190’dan fazla ülkede 83 milyon abonesi olan internet televizyon ağı Netflix’in yayınlamak için satın aldığı Türk dizileri arasında yer alıyor.