Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin 70. Bölüm Fragmanı İzle! Fikret’in yumruğu hayatında nelere mal olacak?

İstanbullu Gelin 70. Bölüm Fragmanı İzle! Fikret’in yumruğu hayatında nelere mal olacak?

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin, 70. yeni bölümüyle 1 Şubat Cuma akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Yeni bölümden ilk detaylar fragman ile ortaya çıktı. 70. yeni bölüm fragmanındaki görüntülere bakılır ise Fikret ile İpek ayrılacak. 69. bölümün son sahnesinde Fikret, eşi İpek’i Okan Korkmaz ile samimi bir şekilde görünce büyük şok yaşamıştı. 70. bölüm fragmanında Okan Korkmaz’a yumrak atan Fikret, eşini tamamen kaybetti. Boran ailesinin şaşkın bakışları içinde İpek evi terk ediyor. Detayları videodan izleyebilirsiniz.

69. ve son bölümde neler yaşanmıştı? İşte o detaylar…

Esma ve Garip başladıkları zorlu yeni dönemi el ele vererek hafifleteceklerine inanmak istemektedir. Faruk için baş edilmesi zor da olsa dengesini korumaya çalışmakta, Süreyya ile kendine güç toplamaktadır. Süreyya sorumluluklarının bilincinde dik durmaya çalışırken Dilara ile hiç istemediği bir çatışmada bulur kendini. Fikret için ise her şey daha da karışmaya başlamıştır. Bir yandan annesinin hastalığı, Garip’le konakta yaşama fikri, diğer yanda İpek ile bir türlü oturtamadıkları evlilikleriyle sıkışmış hissetmekte ve her şeye yeniden başlamak istemektedir. Ancak bu düşündüğü gibi kolay değildir…

Yapım: O3 Medya
Yapımcı: Onur Güvenatam
Yönetmen: Zeynep Günay Tan
Senaryo: Deniz Akçay Katıksız – Armağan Gülşahin

Oyuncu Kadrosu:

Faruk: Özcan Deniz
Süreyya: Aslı Enver
Esma: İpek Bilgin
Fikret: Salih Bademci
Adem: Fırat Tanış
Osman: Güven Murat Akpınar
Garip:Tamer Levent
İdil: Tilbe Saran
Ülfet: Meral Çetinkaya
İpek: Dilara Aksüyek
Senem: Neslihan Yeldan
Güneş:Nihal Yalçın
Kıymet: Nergis Çorakçı
Yaz: Ahsen Eroğlu
Nurgül: Pelinsu Pir
Gülistan: Eren Balkan
Akif: Fatih Koyunoğlu
Dilara: Neslihan Arslan
Mustafa: Ahmet Sabri Özmener
Nazif: Muharrem Türkseven