Ana sayfa TV Programları İbo Show’un başlama tarihi ve ilk konukları belli oldu

İbo Show’un başlama tarihi ve ilk konukları belli oldu

tarafından ker_def

Star, milyonların özlediği ‘İbo Show’u, 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana getiriyor. Yıllar süren hasret sona eriyor ve ‘İbo Show’, yeniden başlıyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olacağı ‘İbo Show’, her Cumartesi, saat 20.00’de Star’da…

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlanacağı programda, tam anlamıyla nostalji rüzgarı yaşanacak. Herkesin merakla beklediği ‘İbo Show’ ilk bölümüyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın ve hüznün bir arada olduğu ilk bölüm konukları ise birbirinden özel isimlerden oluşuyor. Ünlü sanatçıya ilk bölümde; Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer eşlik edecek.

İbo Show'un başlama tarihi ve ilk konukları belli oldu 7

“NEREDEN BİLECEKSİNİZ?”

Yıllar süren suskunluğunu da ilk bölümde bozan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, hayatının dönüm noktasını milyonlar önünde anlatacak.

Sitemlerini, hüzünlerini ve özlediklerini seyirci ile paylaşacak olan Tatlıses, ‘Benim için her şeyi diyorlar. Nereden bileceksiniz benim neler çektiğimi?” diyerek seyirciye içini dökecek.

‘İbo Show’, ilk bölümüyle 31 Ekim Cumartesi, saat 20.00’de Star’da…

Yayın Günü: 31 Ekim Cumartesi
Yayın Saati: 20.00 / 1. Blm – Yeni Bölüm