Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İbrahim Büyükak – Nurdan Beşen’in nikahı ile Eser Yenenler – Berfu Yıldız nikahının ortak yönü!

İbrahim Büyükak – Nurdan Beşen’in nikahı ile Eser Yenenler – Berfu Yıldız nikahının ortak yönü!

tarafından ker_def

Eser Yenenler ve Berfu Yıldız çiftinin düğününde dikkat çeken çiftlerden birisi de İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Beşen oldu. Mikrofonlara konuşan çift, arkadaşlarının bu güzel gününde mutluluklarını ifade etti.

İbrahim Büyükak, “İnşallah bir ömür boyu mutlu olurlar. Şu an gerçekten bambaşka duygular içindeyim. Bu duyguları anlatsam insanlar olayları abartıyor mu diyebilir. Çok acayip bir gün. İnşallah çok mutlu olurlar” ifadesinde bulundu.

Nurdan Beşen, Eser ve Berfu’nun birbirlerine çok yakıştığını, ayrıca iyi de anlaştıklarını belirtti.

Berfu Yıldız’a bazı düğün tavsiyeleri verdiğini de belirten Beşen, “İkisine de mutluluklar diliyoruz. Çok seviyoruz onları” dedi.

Kendi düğünleri ile bir ortak yönünü de açıklayan İbrahim Büyükak, herkesi şaşırttı. İbrahim Büyükak, kendi düğününde de nikahı kıyan memurun burada görev aldığını bundan da ayrıca mutlu olduğunu belirterek, “Bizimkisini kıydı ve çok memnunuz biz. O yüzden tavsiye ettik, aynısını kendi evimizde kullanıyoruz. O na rezervasyon yaptırdık” ifadelerini kullandı.