Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Büyükak’ın İlginç Bazı Olaylar dizisinin bomba gibi kadrosu var!

İbrahim Büyükak’ın İlginç Bazı Olaylar dizisinin bomba gibi kadrosu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen platformunda yayınlanacak olan İbrahim Büyükak’ın ilk dizi projesi olan İlginç Bazı Olaylar için çekimler devam ediyor. Ünlü oyuncu hikayesini kendisinin yazdığı proje hakkında muhabirlerin sorularına yanıt verdi.

Eser Yenenler ile birlikte görüntülenen İbrahim Büyükak, dizideki rolü için saçlarını değiştirdi ve bu haliyle de kameralara poz verdi. Oyuncu, “Dizinin çekimleri başladı. İlk hafta bitti şu anda. Şimdi Eser ile de bir toplantımız var o yüzden geldik. Heyecanlıyım, ilk defa oluyor. Bütün işlerimi kendim yazdım, oynadım ama ilk defa yönetmenlik yapıyorum. Merak ediyorum herkesin tepkisini. Güzel olacağını umut ediyoruz” diye konuştu.

Kendi hayatı ile ilgili bir dizi olacağını ama büyük de bir sürpriz barındıracağını ifade eden İbrahim Büyükak, sürpriz kaçmasın diye de detay vermek istemedi. Büyükak, “Kendi hayatım ile ilgili ama gençliğim, 20’li yaşlarımla falan ilgili değil. Biraz bu dönemle ilgili, bu yaşımda birini oynuyorum. Kendimi oynuyorum ama 37 yaşındayım” dedi.

İlginç Bazı Olaylar isimli dizinin oyuncu kadrosu da bomba gibi… İbrahim Büyükak birlikte rol alacağı isimleri de sıraladı. Zafer Algöz, Füsin Demirel, Cemre Ebüzziya, Özgür Emre Yıldırım,İdil Sivritepe ve Meral Çetinkaya yapımda rol alacak isimler olarak açıklandı.

Dizinin içinde çeşitli sürprizlerin olacağını hatırlatan İbrahim Büyükak, konuk oyuncuların olacağını ve bu isimlerin de sürpriz olacağını ifade etti.

Eser Yenenler de senaryoyu okuduğunda bayıldığını belirtti ve “İbo’nun normal yazdığı şeylerin dışında bir şey olması beni çok heyecanlandırıyor. Hem kalem hem enerji olarak biraz farklı bir şey gelecek. Ben çok güveniyorum işe. Hem eğlenceli hem de güzel hikayeler anlatacak bize” dedi.