Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova’dan arta kalan zamanlarında bakın ne yapıyor?

İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova’dan arta kalan zamanlarında bakın ne yapıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TV 8’de yayınlanan, Demet Özdemir ile birlikte rol aldığı ‘Doğruğun Ev Kaderindir’ dizisi final yaptıktan sonra bir süre dinlenen ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol kısa bir süre sonra, ATV’nin 4 sezondur devam eden dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya dahil oldu.

Hakan Gümüşoğlu adlı iddialı bir karakterle Bir Zamanlar Çukurova dizisine katılan ve hikayenin yönünü değiştiren İbrahim Çelikkol dizide, Demir Yaman’dan intikam almak için Çukurova’ya ayak basan olan Hakan karakteriyle yine bir intikam hikayesinin içerisinde yer alıyor.

Bir lojistik firmasının sahibi olan Gümüşoğlu,  Beyrut sahneleriyle diziye iddialı bir giriş yaparak dizideki hiç düşmeyen tansiyonu iyice artırdı.

İbrahim Çelikkol, çekimleri Adana’da yapılan Bir Zamanlar Çukurova’nın setinden arta kalan zamanlarını ailesiyle birlikte geçiriyor. 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile evlenen ünlü oyuncunun bu evlilikten 2019 yılında dünyaya gelen Ali adında bir oğlu var.

İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova'dan arta kalan zamanlarında bakın ne yapıyor? 10

Oyuncu, ailesiyle birlikte geçirdiği bir gününün özetini instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Güne spor yaparak başlayan İbrahim Çelikkol oğlu Ali’yle geçirdiği keyifli anları da instagramın story kısmından yayınladı.

İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova'dan arta kalan zamanlarında bakın ne yapıyor? 11

Oğluyla birlikte adeta çocukluğuna döndüğü gözlenen İbrahim Çelikkol’un oyun yerinde en az oğlu Ali kadar eğlendiği de takipçilerinin gözünden kaçmadı.

İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova'dan arta kalan zamanlarında bakın ne yapıyor? 12

İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova'dan arta kalan zamanlarında bakın ne yapıyor? 13