Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı’nın Bir Zamanlar Çukurova paslaşması!

İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı’nın Bir Zamanlar Çukurova paslaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisine üçüncü sezonun başında katılan Furkan Palalı, Fikret Fekeli karakteri ile dizi hayranlarını mest etti. Duygusal sahnelerdeki performansının yanı sıra, aksiyon dolu anlarda da rolünün hakkını veren oyuncu, kariyerine yine güçlü bir hikaye sığdırmış oldu.

Fikret Fekeli karakterinin Çukurova’ya bir amaç için geldiğini belirten oyuncu, bunu hallettiğini ama bir sürü problem ile uğraştığını anlattı. Furkan Palalı, “Sevdiği herkesi de kaybetti. Adamın öfkesi de çok büyük olur, hüznü de çok büyük olur. Tepkilerinin yoğun olma sebebi de bu, aşkını büyük yaşamış olma sebebi de oydu. Öfkesini büyük yaşama sebebi de bunlardı” açıklamasını yaptı.

Fikret Fekeli karakterinin başına hikayede gelmeyen kalmadı. Oyuncu da birbirinden farklı duygu geçişlerinde çok iyi performanslar ortaya koydu.

İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı'nın Bir Zamanlar Çukurova paslaşması! 7

Dördüncü sezonun başında diziye kurtarıcı olarak katılan isim İbrahim Çelikkol oldu. Fikret ile Hakan karakterleri de sürekli karşı karşıya geliyor. Furkan Palalı, İbrahim Çelikkol ile birlikte çalışma ritmini bulmaya başladıklarını ifade etti.

Oyuncu, “Ritmimizi bulmaya başladığımız bir dönemdeyiz. O da işe layıkıyla hizmet edebilmek için elinden geleni yapıyor. Öncesinde de konuşuyoruz, bir arada olduğumuz sahnelerde. Bir oyuncu için de en önemli şey o. Paslaşmadan önce oyunu kurgulayabilmek, o alanları birbirimize tanıyabilmek. O anlamda da gayet iyiyiz, daha da güzel sahneler çekeceğimizi düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Rol arkadaşı İbrahim Çelikkol ile iyi bir uyum yakaladıklarını ifade eden Furkan Palalı, dizide her şeyin yolunda olduğunu belirtmiş oldu.