Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol tatil moduna girdi imajını yeniledi!..

İbrahim Çelikkol tatil moduna girdi imajını yeniledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Televizyon ekranlarında en son ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Hakan Gümüşoğlu’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol imajını yeniledi.

Bir  Zamanlar Çukurova dizisinin finalinin ardından, Netflix’de yayınlanan Kuş Uçuşu adlı dizideki performansıyla adından söz ettiren İbrahim Çelikkol, instagram hesabından yaptığı son paylaşımda, iki dizidekinden de çok farklı bir imajla hayranlarının karşısına çıktı.

Saçlarını ve sakalını uzattığı görülen İbrahim Çelikkol’un yeni imajı hayranlarını da bir hayli şaşırttı. Instagram’da 2.3 milyon takipçisi bulunan oyuncunun son hali kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

İbrahim Çelikkol tatil moduna girdi imajını yeniledi!.. 7

Bazı meraklı takipçileri ise yorumlarda oyuncuya fotoğrafı kimin çektiği yönünde sorular yönelttiler. 2017 yılında nikah masasına oturduğu Mihre Çelikkol’dan bir süre önce boşanan  İbrahim Çelikkol tarzıyla herkesi şaşırttı   Saç ve sakalını uzatan Çelikkol’u gören hayranları yorumlara bol bol ateş emojisi bıraktılar.

İbrahim Çelikkol’un adı  bir süre önce meslektaşı Birce Akalay ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. 2017 yılında Siyah Beyaz Aşk dizisinde başrolü paylaşan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay, Kuş Uçuşu’nda da bir araya gelmişti. Dizide eski sevgiliyi oynayan ikili, dizinin günlerce konuşulmasından sonra birlikte tatile çıkmışlardı.

Kuş Uçuşu’ dizisinde ‘Lale’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Birce Akalay, her fırsatta yakın arkadaş olduklarını dile getirdiği İbrahim Çelikkol’la tatil yapmasıyla ilgili, “Çok tatlı tatil yaptık. Aldı beni birazcık götürdü. Sonra o oğlanı aldı, ben annemin yanına döndüm”şeklinde konuşmuştu.