Ana sayfa Sinema İbrahim Çelikkol, yeni rolünde bambaşka bir adama dönüştü!

İbrahim Çelikkol, yeni rolünde bambaşka bir adama dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, geçen sezon Muhteşem İkili isimli dizide polis karakterine hayat vermişti. Dizi kısa süreli olunca da sezonun büyük bölümünü boş geçirmişti.

Yeni sezon ise oyuncuya önemli kapılar açtı. tv8 ekranında yayınlanacak olan Evim dizisinde Demet Özdemir ile partner olan Çelikkol, dizi konusunda önemli bir adım atmış oldu. Evim dizisinin hazırlıkları devam ediyor, 2 ay içinde de ekranda olması bekleniyor.

İbrahim Çelikkol bir başka projede daha yer almakta. Çekimleri devam eden İran – Türk ortak yapımı Mesti Aşk Mevlana filminde yer alan Çelikkol’un filmdeki halleri ortaya çıktı.

İbrahim Çelikkol, yeni rolünde bambaşka bir adama dönüştü! 8

Çelikkol, devletine bağlı ve ilkeli bir komutan olarak yer aldığı filmde dövüş sahnelerinde bambaşka birine dönüştü.

İskender isimli komutanı canlandıran Çelikkol’un filmdeki görüntüleri yayınlandı.

Mevlana ile tanışacak olan İskender, bu olaydan sonra asıl savaşı kendi içinde verecek.

İbrahim Çelikkol, yeni rolünde bambaşka bir adama dönüştü! 9

ENG Yapım Medya ile Semarya Film ortak yapımı olan projede Mevlana’nın hayatına yönelik farklı bir bakış açılı getirilecek.

İbrahim Çelikkol, Bensu Soral, Hande Erçel, Boran Kuzum, Burak Tozkoparan, Selma Ergeç, Parsa Pirouzfar ve Shahab Hosseini filmde rol alacak isimler.

Yönetmenliğini Hasan Fethi’nin yanmakta olduğu Mesti Aşk filmi gerçek bir hikayeye dayanıyor.Çekimleri devam eden film büyük dikkat çekmekte.