Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’un ayrılık kararı sarsıcı oldu!

İbrahim Çelikkol’un ayrılık kararı sarsıcı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, 2017 yılında eşi Mihre Mutlu ile evlenmişti. Çiftin ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atıldı.

2. Sayfa programında dile getirilen bu iddiaya göre çift anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. 2019 yılında çiftin oğlu Ali dünyaya geldi. 39 yaşındaki İbrahim Çelikkol, bu sezon başından itibaren Bir Zamanlar Çukurova isimli diziye başladı.

Adana’da çekimleri yapılan dizi için uzun süredir bu şehirde olan oyuncu, Hilal Altınbilek ile başarılı bir partnerlik süreci yürütüyor. Dizinin reytingleri de iyi geliyor ve oyuncunun yeniden ekrana dönmesi hayranlarını memnun etti.

İbrahim Çelikkol'un ayrılık kararı sarsıcı oldu! 7

İş yaşamında iyi bir dönem geçiren oyuncu, özel hayatında ise bir süredir ayrı olduğu eşi Mihre Mutlu ile oğlu Ali için bir araya geliyordu. Çiftin son olarak ayrılık kararı alması hayranlarını üzdü.

Aylardır evliliği kurtarmak için çiftin çaba sergilediği ama gelinen noktada boşanma kararı aldıkları belirtiliyor. Sorunları aşamayan ikili bir zamanlar mutluluk tablosu çiziyordu.

İbrahim Çelikkol, eşinin kendisine daima yardımcı ve destekçi olduğunu belirterek, “Beni benden daha fazla düşündüğü oluyor” ifadesini kullanmıştı.