Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’un oğlu Ali ve Seda Bakan’ın kızı Leyla’nın son hali

İbrahim Çelikkol’un oğlu Ali ve Seda Bakan’ın kızı Leyla’nın son hali

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında 2020 yılının sevilen yapımlarından olan Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehti karakterine hayat veren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, şimdilerde tatil keyfi yaşıyor. Mucize Doktor dizisiyle yeniden ekrana dönme heyecanı yaşayan Seda Bakan ise, henüz sette değil. İki ünlü isim de çocukları ile birlikte fotoğraflarını instagram hesaplarından yayınladı.

İbrahim Çelikkol – Mihre Mutlu çifti, 2019 yılının Aralık ayında oğullarına kavuşmuştu. Çift, Ali ismini verdikleri oğulları ile tatil keyfi yaşıyor. İbrahim Çelikkol da “Oğlum” notu ile minik Ali’nin son halini paylaştı.

İbrahim Çelikkol'un oğlu Ali ve Seda Bakan'ın kızı Leyla'nın son hali 7

Ünlü oyuncu Seda Bakan ise 2019 yılınan Ağustos ayında anne oldu. Kızı Leyla’nın 1. yaş gününü kutlamaya hazırlanan ünlü oyuncu, bir başka heyecan daha yaşıyor. Uzun süredir ekranda yer almayan Seda Bakan, önümüzdeki aylarda Mucize Doktor dizisinde izleyicilerle buluşacak.

Seda Bakan, dizi çekimlerine henüz başlamadığı şu günlerde kızı Leyla ile tatilin keyfini yaşıyor. Oyuncunun yakında sette ekip ile buluşması bekleniyor. İşte ünlü oyuncunun tatilde kızı Leyla ile dans ettiği mutlu anları…

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

????????????????????????????????????

Seda Bakan Erel (@sedabakan)’in paylaştığı bir gönderi ()